anställning.



Senaste tiden har jag inte orkat uppdatera mig här. Vet inte ens om det verkligen är någon som läser heller : )
Men i alla fall så har jag faktiskt fått en anställning på Maxi nu. Typiskt att jag hann skicka in papper om a-kassa och grejer innan det bara, för nu måste jag höra av mig dit igen. Schemat är inte världens största eller med mest tid och sådär. men det ger några timmar varje vecka i alla fall. och jag har förstått att jag är väldigt omtyckt av de flesta på Maxi så förhoppningsvis kommer jag kunna få mer tid om tillfälle ges. Snart slutar ju Anna som är gravid och nån måste ju täcka upp den tiden också. Hej, här är jag ;)

Annars så händer det inget viktigare än att vi är ett gäng som åker till Stockholm imorn.
Där ska vi shoppa loss och sedan avnjuta Brasilien - Ecuador på Råsunda. Nej jag är som bekant inte ett dugg intresserad av fotoboll egentligen men det är ju ändå trotsallt Brasilien. Världens bästa fotbollslag/spelare. Även om långt från alla bra kommer att vara med.
Många är avundjuk på mig och det kan jag leva med.
Och så har jag ju med mig min lilla ängel Lena så det kan inte annat än bli bra!

Hoppade upp tidigt idag för att vara jag, Marcus ville ha lite skjuts. Så jag tror faktiskt att jag nu ska ta på mig dojjorna och ta mig en morgon promenad. Har inte direkt nåt vettigare för mig. Ska för övrigt klippa gräset här idag. haha. den 9:e Oktober, det är helt otroligt långt nu.

/A


posergirl


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback