nej...

Jag ville inte vakna imorse. den här dagen känns inte bra. Jag har en jobbig känsla i magen och så har jag ont i halsen. Idag vill jag bara gråta igen. och så har jag nackspärr eller nåt, ont gör det iaf.

Vid halv ett kommer Jessica(min brors tjej) hit och jag ska köra henne till Karlstad där hon ska på arbetsintervju. Hon vågade inte åka själv eftersom hon knappt varit i Karlstad någon gång. och jag följer mer än gärna med. då kommer jag bort ett tag och kan förhoppningsvis sluta tänka så mycket på det jag inte vill tänka på.

/A



Intervjun gick bra för henne tror hon, och jag håller tummarna söfr att hon får jobbet! Det är för manpower, men hon kommer jobba på transcom i Karlskoga.
Bilfärden gick riktigt bra, har aldrig kört till Karlstad eftersom jag är så dålig på att hitta där. men jag har ju suttit bredvid ett antal gånger och vi kom fram helt utan problem. (förutom att jag råkade nudda en stolpe när jag parkerade deras stora bil, ajaj)


På fredag ska jag till arbetsförmedlingen och se om jag kan få stämpla. jag hoppas verkligen jag får det!
men helst vill jag inte gå dit. but a (wo)man's gotta do what a (wo)man's gotta do.


Nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas att två timmar går fort så att Marcus kommer hem och jag slipper vara ensam mer. mår inget vidare och skulle helst av allt sova just nu.

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback