en dröm om röda jeans

en dröm om röda jeans

I natt har drömt en massa om röda jeans, vilket betyder att jag nog måste köpa mig ett par som jag funderat på nu ett tag. Jag är rädd att jag kommer känna mig som liten igen. Eftersom jag som liten hade ett par fula röda jenas, vilka jag faktiskt älskade väldigt mycket. Men de var fula.
Men jag tycker rött är sådär härligt rockigt så jag tror att jag bara måste ha ett par.
Egentligen tror jag att det bara är Tilde Fröling och Peter Siepen från Rocky och Drago som verkligen, verkligen passar i röda jeans. But I will give it a try anyway.


Sen drömde jag om en person i natt. Då och då händer det att denna person besöker mig drömmar och i natt kom jag fram till att jag tror inte att det är ett avslutat kapitel som jag trott att det har varit. Det var ju ändå över sex år sedan nu men ändå blir jag såpass påverkad av drömmen som jag blev.

Jag är jätte lycklig nu, med min älskade.
men jag känner att drömmarna om denna person vill påpeka att det faktiskt inte avslutades på ett bra sätt, kapitlet blev aldrig färdigskrivet.
Det är försent för det nu i alla fall och det enda jag egentligen kan göra är att vänta ut tiden att drömmarna en dag försvinner. Jag har ingen kontakt med honom längre och det vore dumt att ta kontakt för att sedan avsluta allt en gång till. Det var en svår tid för mig, kanske är det därför jag inte släpper taget. Allt jag har är minnena. minnen från min allra första stora kärlek. Minnen av känslorna.

jaja nog om det, jag kände bara att jag behövde skriva av mig om det för jag har haft honom i huvudet sedan jag klev upp och jag behövde bli av med lite hjärnspöken.

idag ska jag betala en massa räkningar, cykla t v å mil, för jag missade att cykla igår. var helt förstörd då. Sen blir det mat och jobba till stängning idag.

I natt somnade jag riktigt, riktigt gott och lyckligt bredvid min man. Det är sådana kvällar som värmer om hjärtat lite extra nu i vinterkylan.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback