min lillasyster.


Skrev ett långt, öppenhjärtligt blogginlägg igår och precis som jag skulle publicera det så blev datorn sur och allt försvann. Jag orkade inte skriva om allt igen.
I alla fall så handlade det om kärleken till i alla fall två speciella vänner.

Elin hittade mig på bilddagboken och när jag kollade på hennes bilder så mindes jag alla stunder vi haft tillsammans.
Jag försökte förklara för Marcus igår vad Elin och hennes syster Sofie har betytt i mitt liv men det är omöjligt att beskriva med ord.
Jag håller mycket av mina vänner och älskar dem djupt, men kärleken till Elin är speciell, hon är som den lillasyster jag aldrig fick. Jag älskar henne lika djupt som alla andra i min familj.
Jag vet inte om det har att göra med att vi är(eller var i allla fall) så otroligt lika som personer eller om det faktiskt är det faktum att vi faktiskt nästan är tremänningar.
Jag tror mest på det förstnämnda.
Jag har alltid gillat att omges med dem runtom mig, och även om jag knappt träffat dem sen jag började gymnasiet för fem år sedan så tänker jag ofta på dem. Hur de mår osv.
I alla fall så får jag nog träffa Elin på måndag, som jag längtat!
Ibland blir jag tårögd när jag tänker på henne.
Jag saknar ju andra människor också, men inget är så svårt som saknaden av henne, min lillasyster...


Jag har varit duktig denna veckan.
I tisdags gick jag till jobbet, i onsdags cyklade jag en mil och gjorde massa situps, armhävningar osv.
Idag så är det samma, plus att jag ska gå till jobbet eftersom bilen inte behagar att fungera nångång! morr.
Jag hoppas att jag kommer hålla i detta med träningen nu, jag vet att det kommer göra mig gott och förhoppningsvis kanske jag kan bli av med mina dallrande lår också ; )


I imorn kommer mina älskade tjejor från Maxi hit till mig på Parteeeey = )
Det är egentligen en stor del av hela maxis personal som har tänkt att gå ut och ta en öl eller två, men vi delar upp oss lite innan vi samlas och går till mastmagasinet. Så igår bestämde Linda och jag att de kommer hit vid sju tiden efter att jag har slutat jobba halvsju. så får jag göra mig iordning lite innan vi smiter iväg till Mia där en annan del (de lite äldre)ska vistas, som tydligen bodde väldigt nära oss. haha, sicken koll jag har ;) (gatan bredvid).
ooh, det ska bli så himla kul! Dels för att det var toklängesen jag var ute men främst för att det är sötnosarna från Maxi jag ska ut med för en gånggskull = )

Sen den tionde är det Party med min älskade Persson. Det längtar jag också efter! =) mer om det senare när det blir mer aktuellt.

Nu väntar cykeln...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback