Stängning

Idag ska jag för första gången vara med och lära mig att stänga på jobbet, lära mig tömma alla kassor osv. det ska bli riktigt spännande faktiskt, se hur lätt/svårt det är. Är lite nervös faktiskt, jag känner rätt stor press på mig eftersom det är detta jag ska pyssla med i sommar så. Men det ska nog gå bra. Jag har redan ett datum när jag ska stänga för första gången alldeles själv, om en månad. Jävla Jessica :D


Annars så har jag alldeles för fullt upp för tillfället. Jag var ledig i måndags och då lunchade jag på pizza house med min älskade Elin, sen tog jag bilen till Degerfors, gosade lite med katterna innan jag sedan klippte mig och färgade håret. Nu mer är jag alltså blondin. ska väl se om jag orkar lägga upp en bild :D
Sen efter klippningen skulle jag ha hunnit med Jenny, men det tog två timmar så jag hann tyvärr inte, tog bilen till karlskoga och min ängel Lena. Vi tog en tur till McD innan vi åkte till dansen.

Och till dansen nu då, det börjar kännas ok nu, men jag känner att showen som är på Söndag är alldeles för nära. Jag tror faktiskt inte att någon i våran grupp känner sig så säker så att man med gott samvete kan ställa sig på scenen. Vi kan så mycket bättre, det tror jag verkligen.
Ska se om jag hinner dansa lite med Lena på fredag, annars är sista övningen på Lördag.


Dagarna går otroligt fort nu, det är snart min födelsedag, och som alltid så börjar jag känna mig lite halvdepp.
Mormor är ständigt i mina tankar just nu och jag saknar henne så att det gör ont. Och varför det är så just nu är för att det skulle ha varit hennes födelsedag på Fredag, och min är på Måndag, vi firade alltid våra födelsedagar ihop. Jag tror nog att jag på sätt och vis blev en födelsedags present för henne när jag föddes. Det känns lite speciellt. men sen sex år tillbaka så firar jag  mina födelsedagar själv.
Det är tung, men livet måste ju gå vidare, men jag tillåter faktiskt mig själv att verkligen sakna henne den här tiden på året och jag tror nog att hon ändå kommer finnas med på min födelsedag, på nåt sätt.


Nej nu ska jag sysselsätta mig med den otroligt roliga sysselsättningen, diskning!
Vi har inte ett enda bestick, glas, tallrik, eller nåt kökredskap rent.
och vi har rätt många glas :/

Well that's my day!

cherio
/A

Kommentarer
leena säger:

jajaja hoppas på att få träffa dej på fredag! lena behöver träffa sin ängel o få dansa lite :) saknar dej så mkt! pussssss kraaaaam!

2007-05-09 | 15:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback