Magnus datasupport.

Det är tur att jag har min alldeles egna datasupport. Nu har jag med massa hjälp lyckats att installera illustrator så att jag kan göra min uppgift till imorgon. Tack Magnus! Dock fungerar det inte på nya datorn så jag sitter på golvet i vardagsrummet med ett litet bord på den gamla.
Till det värsta är väl att det alltid ska krångla för mig, nån där uppe gillar verkligen inte mig.
Satt med övningsuppgifterna igår och först råkade jag fastna i strömkabeln till datorn så att allt blev svart, sen så slutade allt fungera nör jag suttit ett par timmar och dolat, och jag kunde inte spara när jag i princio hade mina tre skisser klara!
Suck. Så det är bara börja om idag.
För att lägga till något mer till mitt lidande så jag har en sjuhelvetes migrän idag och är inte det minsta sugen på att spendera hela min dag framför denna dator.
Tror jag ska börja med att ta en varm go dusch en stund nu och ta ett par pills, kanske ska ta mig en liten powernap på det, men det vetefan om jag hinner.
Känner att jag inte kan prestera så bra med denna bultande huvudvärk som t.o.m. gör ont i ena ögat, speciellt inte när jag även har ett illamående som heter duga för tillfället. HELT FEL TILLFÄLLE ATT HA MIGRÄN!


I alla fall så måste jag komma ihåg att tacka Emelie, vilken stjärna, tack vare henne får jag 1200, nästan 1300 i månaden i CSN bidrag. <3 och det tackar man ju inte nej till direkt. Tur att det finns någon som pushar på en lite ibland.



Ikväll ska vi beställa hotell i Göteborg, jag längtar.
Fem årsdag och Kent konsert, kan knappast bli bättre.



/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback