Grekland

Resan var underbar.
Vi kom ner dit mitt på dagen på Torsdagen och vi hoppade i poolen och hade det gôtt.
Sen på Fredagen utforskade vi runt lite och tog gick till Chania! (2km i högklackat) Vi hade ju ingen aning om vart vi skulle eller någonting men vi kom allt fram och hittade det vi letade efter. Vi bestämde oss för att restan av resan så skulle lokalbussen in till Chania vara våran bästa vän. Det var en upplevelse att åka buss där vill jag lova. =D

Vi har ätit massa gott! Badad och legat på luftmadrasser mitt i havet och bara haft det helt underbart.

Var på ett litet äventyr också. Vi tog en båtresa och snorklade. Det var intressant men det var också en väldigt traumatisk upplevelse minsann. Jag har aldrig förut haft simfötter på mig och att då hoppa i vattnet från båten med dessa på fötterna gjorde så att jag fick jordens panikångest!
Jag har sedan jag var lite väldigt stor respekt för vatten, är rättare sagt rädd för vatten efter att jag höll på att drunka en gång. Så när jag hoppade i så kändes det som att simfötterna vägde bly och att de var på väg att dra ner mig under ytan. Jag fick svårt att andas (huvudet var aldrig ens under ytan), hur mycket eller hårt jag än andades in så kändes det inte som att kroppen tog upp  något syre alls. Jag slängde av mig all snorkelutrustning till Marcus och simmade allt vad jag orkade in till stranden. Sen efter att jag lugnat ner mig och så så var det dags att prova igen. Det gick mycket bättre och det var skitkul!

Vet inte mer vad man kan skriva om resan men jag ville verkligen inte åka hem!
Men som mamma sa så har allt roligt också ett slut.

Dock var detta slut inte roligt. Bussen till flygplatsen gick 22.20 från vårat hotell. När vi väl kom till flygplatsen så meddelas vi att vårat plan är TVÅ timmar försenat. vi skulle ha landat i Sverige 03.50 och våran buss till Kristinehamn som vi hade beställt skulle gå från Arlanda 05.30. Skulle passa perfa alltså, vi skulle få vänta lite men nu blev det tvärtom. Ringa från Grekland och försöka få tag på nummer för att avboka resa och allting.
Tillslut ordnade det sig och vi rusade till arlanda express tåget när vi fått våra väskor vid 06.30 ungefär. Väl på centralen i Sthlm hittade vi en säfflebuss så vid elva tiden stod vi på Mc Donalds här i stan helt utsvultna =)

Jag längtar verkligen tillbaka. Trivdes som fisken i vattnet där i Grekland.
Nu sparar vi redan till att åka dit och öluffa och ta dykcert.


/A


Kommentarer
elin säger:

Ååh ! verkar som ni haft en underbar resa ! va mysigt o åka iväg sådär :) o dykcert. skulle ju va kalas kul o ha ! :)

2007-09-12 | 19:01:12
Bloggadress: http://pepplas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback