Onsdag 16e april

Ny dag nya möjligheter, eller?

Igår tog jag mig en promenad och mötte M, han blev änna lite chockad men innerst inne blev han allt glad att han fick sällskap hem. På vägen lämnade vi in våran engångs(undervattens)kamera som vi tog kort med i Grekland i höstas(!) snacka om att inte ha fått fingrarna ur. Men nu är det gjort och på tisdag får vi kika på bilderna och se om det blev något. Rätt häftigt när vi snorklade och tog lite bilder under vattnet faktiskt.

Efter att vi kom hem så tog vi på oss gåskorna igen och tog en lite längre promenad. man får passa på när vädret är fint. Dessutom tycker jag att det är ett mysigt sätt att umgås på. Man har mycket att prata om när man går.
Sen lagades det fisk, yummie.


Idag hade jag ställt klockan på 9, men kom inte ur sängen förrän 9.40 eller något. Usch vad jobbigt det är att vara morgontrött. Men jag skyller det på vädret, för skulle solen ha skinit när jag vaknade så hade jag hoppat upp pigg som en lärka!


Idag kommer min älskade vän Elin förbi en sväng efter skolan. Myyys.
Sen skjutsar jag nog kanske hem henne till Degerfors och hälsar på mamsen och papsen, hon var sugen på att sola ryktas det om. Inte mig emot, vill gärna behålla den lilla brännan jag åstadkom i Portugal ;)


Det är min dag det.
Hur ser din ut?

/A

Kommentarer
Karin säger:

bra åsikt:)

2008-04-16 | 10:32:23
Bloggadress: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback