Bravader



God morgon, det blev dålig uppdatering igår och det har sina orsaker.
I alla fall i måndags var jag otroligt trött och tvärslocknade i sängen klockan 21. Vaknade faktiskt utvilad för en gångsskull. Det var riktigt skönt. Hade pluggdag i skolan med Mikaela och Zandra fram till lunch, eller ja, så mycket plugg blev det kanske inte. Sen hade jag och Mikaela labb på eftermiddagen med en lärare som var lika motiverande som en sten ungefär.

När M slutade vid fem klickade han sig som vanligt in på blocket och han hittade en bil han verkligen ville ha. För att inte göra samma misstag vi gjort så många gånger med att vänta och fundera så ringde han på en gång och vi tog våran skrutt över till Partille(Göteborg) för att kolla på den och den blev våran efter en provrunda och lite snack.
Killen var toktrevlig, han jobbade själv på volvo och eftersom han inte hade vinterdäck på bilen så fick vi den tre tusen billigare. Vilket faktiskt var generöst, många hade ringt på den under dagen sa han så han hade lätt kunnat sälja den för mer än vad han begärde. Tror det ringde två stycken under tiden vi var där och tittade på den ; )
Så nu är vi stolta ägare av en volvo S60, mörkblå, men dessvärre urfattiga ; )
Skönt att slippa fortsätta jakten på bil. Det ordnar sig också över jul nu ifall Marcus får jobba till den 23e. Då kan jag ta bilen ett par dagar tidigare och det är skönt. Då slipper någon av oss att ta tåget nu.


Så därav den dåliga uppdateringen, vi var hemma igen vid nio tiden och då var det ju DH. Som dessvärre var en riktigt tråkig säsongsavslutning.


Vaknade av att M låste dörren imorse och kunde inte somna om så jag knallade upp. Rätt mysigt att gå upp tidigt och bara slappa runt lite i morgonrocken innan man sätter igång dagen.
Idag har jag inga speciella planer. Ska kila över till gamla lägenheten och börja med städningen lite tror jag, eller i alla fall plocka över det sista som lite blommor och alla julklappar som ligger kvar där.
Sen har jag hört att det planeras pepparkaksbak också.


Nu kurrar magen så ska göra mig en riktig god frukost.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback