Snart klart ?



Nu tar jag en riktigt lång paus, för varenda lite muskel och varenda lite led i kroppen värker. Händerna är fulla av blåsor och torra som snus och svetten har hunnit både rinna och torka runt en miljon gånger. Det är tufft att flytta minsann. Medans jag sprang här upp och ned och flåsade så insåg jag att det faktiskt inte är hela världen att det inte blivit någon träning i veckan, det här är värre än att träna!

Jag har fått över det mesta som jag kan ta själv. Har iofs inte orkat ta över köksgrejerna men jag tar nog dom i morgon, mina armar skakar och är alldeles svaga, så det är nog dumt att ta porslinet då. Lär inte bli mycket som är helt när jag kommer fram då.

Blev dock sådär bitchigt grinig förut när jag kom med massa kartonger och så har någon i den nya trappuppgången stängt dörren för mig!
Jag hade öppnat båda dörrarna för att det skulle bli enklare, man brukar göra så när man flyttar. Men någon tyckte antagligen att det drog kallt eller något.
Hade personen kommit och sagt något så hade jag vänligt men bestämt sagt åt den att den minsann kunde stått och öppnat dörren åt mig om det var så jobbigt att låta den stå öppen!
Förlåt, men det gjorde mig rätt sur. Det kan ha tagit max en minut för mig när jag gått ut genom dörren och för mig att komma tillbaka och då var den stängd.


Det som är skönast med att bara flytta en trappuppgång när man är själv är att jag faktiskt kan packa i och ur kartongerna smidigt. Badrumsgrejerna är på plats och så är också våra kläder!


En stor kall coca-cola skulle i n t e sitta helt fel just nu. Det värsta är bara att jag verkligen inte orkar gå ned och köpa mig någon. så jag får blanda mig lite lättdryck istället, det går ned det med.


Nu ska jag slappa i soffan en stund innan jag letar på något mer att packa, eller jag kanske slå in lite julklappar sen också.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback