Husspöken och dubbeldusch

Jag har klarat mig på jobbet utan att behöva gå hem. Det känns riktigt bra. Idag höll jag dock på att inte gå dit. Sov verkligen som en stock och lät troligtvis som ett helt sågverk i natt. men klockan 7.11 kändes det som om någon knäppte med fingrarna på benet på mig. Riktigt läskigt, och det är just den tiden varje morgon som vårat kära husspöke gör sig hörd. Det känns däremot lite olustigt att lägga sig och sova nu ikväll med tanke på den insidenten, förut har man bara hört knarrande steg.
Jag vet inte vad man ska tro i sådana här fall. Jag har tyckt det varit rätt mysigt med tanken på ett litet husspöke men nu känns det mest creepy efter i morse faktiskt. Kunde inte riktigt somna om heller så jag är ganska så trött nu. Men det blir nog bra.

Jag har bytt och krånglat massvis nu på jobbet i veckan. Jobbar måndag istället för onsdag(M fyller år då). Jobbar 15-22.30 på Torsdag istället för 17-21.30 och 10-17 på fredag istället för 15.30-22.15.
Det är faktiskt inte jag som krånglat med alla tider, Lisa undrade om jag ville ställa upp på torsdag och självklart gör jag det.

På måndag så börjar jag plugga igen, och denna gången ska det vara disciplinerat!

Nej nu hörde jag att M skulle hoppa in i duschen, tror jag ska göra honom sällskap ;)


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback