Ordbajsande - jag är sjuk

Igår trodde jag att jag var bra så jag knallade upp tidigt och följde med M till Karlstad en snabbis för att kolla på skjortor inför kommande arbetsintervjuer och förhoppningsvis jobb. Jag köpte mig en ny BH i samma modell som jag köpte senast, älskar den! Den håller mina små behag på perfekt plats. Slank även med matchande trosor. Kan vara trevligt att kunna matcha någon gång, det brukar mest bli en salig blandning annars.

Sen for jag hemåt och släppte av M vid Universitetet, jag mellanlandade på Maxi för att köpa med mattor till min mor. Sedan vidare till Karlskoga och Jenny som precis flyttat ihop med sin hockeyhunk.
Väl där så mådde båda lite halvomhalvt dåligt men vi bestämde oss ändå för att knalla upp den lilla biten till stan för att ta en fika och kika lite i affärerna, men vi hann inte mer än dit så vände vi och gick tillbaka. Hon mådde verkligen jätte dåligt och orkade inte. Jag kände mig inte helt hundra heller.
Sen satt vi hos henne och bara pratade lite, det var mysigt det med.
Åkte vidare till Degerfors och familjen. Där katten blev tokig i mattorna jag köpte, vet inte vad det var med tokkatten alltså. Hon kråmade sig och gned sig mot de där mattorna så jag blev knäppt på henne. Motade bort henne hundra gånger minst men ändå så var hon där lika snabbt igen. Hon är ändå steriliserad så hon borde inte bete sig så, kraken.
Meningen var att mamsen och jag skulle sola men jag hade feber som brände i ansiktet på mig så vi beslutade att det inte var en så bra idé då. Istället åkte jag och hälsade på Elin en stund.

Hade en riktigt produktiv dag igår och hann med mycket och många men det resulterade tyvärr i feber och att jag kände mig dålig igen. Så jag ringde jobbet redan i går kväll och sjukanmälde mig för dagen.
Det känns jobbigt att vara hemma, för jag vill jobba. Men pengar är inte allt här i världen och jag märkte igår att jag inte kan pressa kroppen och tro att jag mår bra. Det blir bara värre då.


Så dagen ska spenderas i sängen med rena rama rolf och mina pluggböcker. Ska läsa igen gårdagens missade sidor också. Sen får jag se hur jag orkar med morgondagen eller inte, planerna är att jag ska orka jobba. Blir knäpp på att vara hemma. =/ Det är inte riktigt min grej att ligga och inte göra något. Men om jag ska bli bra någongång är nog det en sak jag måste prioritera nu.

Massa ordbajs idag.

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback