Onsdag

Ja, vädret såg ut att hålla i sig till idag med men nu börjar det mulna på igen :( suck.
Fast man ska kanske inte förvänta sig annat när det faktiskt bara är femte mars, det brukar ju kunna snöa i april så.

Idag ska vi försöka hinna med att slänga lite skräp på tippen. M är i väg och klipper sig nu så jag tänkte hoppa in i duschen och vara klar när han är färdig där. Vi har massa skräp på vinden som behövs kastas.
Sen jobbar jag mellan fyra och åtta. Ska försöka hinna med att fixa min cykel också, eller mina cyklar rättare sagt. Så slipper jag ta bilen jämt. Gillar inte att gå hem ensam på kvällarna men cykla har jag inget emot, det går snabbt och bra.


Funderar på om jag ska beställa tid hos en optiker. Jag har verkligen ont i huvudet varje dag. Det kan ju faktiskt bero på att jag behöver glajjor. Har redan läsglasögon som inte används speciellt ofta. Kaske borde börja med det nu när man sitter vi datorn hela tiden.
Annars har jag en hjärntumör eller något, det kan inte vara normalt att ha ont i huvudet jämt som jag har utan att det är något fel.

Ska till sjukgymnasten tio på måndag för nacken igen. Vet inte om den är bättre eller sämre faktiskt. Orkar inte tänka på den.
Sen klockan två ska jag vara på vårdcentralen i Degerfors.
Fullt upp med läkarbesök hela dagen alltså.
Sen om två veckor så är det dags för att till fast på Carema här hemma, kanske ska ta upp huvudvärken då när jag ändå är där.
Usch, jag gillar inte sjukhus =/


/A


Kommentarer
Natta säger:

har oxå ont i huvudet jämt! kolla oxå upp synen, men de va inge fel på den, så fick åka röntga hjärnan, men inge fel på den heller haha! men så sluta ja me ppillrena, då vart det bra i ca1½år å nu är de tillbaka igen. knepigt värre! å så grymt jobbigt. spec. nu när man har elias oxå å inte kan lägga sej å sova bara sådär heller...

2008-03-05 | 13:28:18
Bloggadress: http://nathalie1986.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback