Fredagslycklig


Vädret är helt underbart och snart ska jag ge mig ut på en lite promenix. Ska möta upp Zandra utanför systemet och vara lite olaglig men en bra vän ;) haha. Sen torr jag att jag tar en omväg hemåt för att få njuta lite av solen och den vita marken för en stund.



Sitter och tänker ett år tillbaka. Vi tisslade och tasslade och jag smygprovade min ring tusentals gånger.
Ingen visst ju om våran stundande förlovning och det pirrade gott i magen att den snart skulle få användas varje dag.
Det är otroligt egentligen att ingen kom på oss. haha, fast Elin anade att det var något lurt i görningen, men hon var också den enda som anade något.


Tänka sig... ett år... sex år.
Jag låg och snoosade på Marcus igår och bara njöt och jag är fortfarande lika förbryllat över hur bra kärleken kan vara. Att en förälskelse kan hålla i sig så länge och att man aldrig tröttnar på samma doft.
Det gör det inte sämre att jag älskar hans sällskap i allt. Han är som den bästast vännen man kan ha och samtidigt får jag ha honom för mig själv.
Visst, han kan aldrig ersätta mina tjejkompisar, vissa saker kan man kanske inte prata med sin pojkvän om (haha, om honom såklart). Men dom kan heller aldrig ersätta honom.

Jag är varken hel utan dom eller honom.


Det är så härligt att det pirrar i magen vad lycklig och glad jag är nu. Det känns verkligen som att min tid i livet nu är här, äntligen och att allt verkligen flyter åt mitt håll. Den känslan är underbar.



I'll love you 'til the end

Kommentarer
Elin säger:

otroligt va fort tiden har gått! tyckte det där var nyss! det är så lustigt när man blir påmind om saker som hände just det här datumet för ett år eller ett par år sedan, då blir man påmind om hur fort tiden går! :)

2008-11-21 | 15:24:21
Bloggadress: http://pepplas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback