Pausstädning

Idag gjorde som som Teresa.
Jag har i varje reklampaus diskat och städat upp lite här i lägenheten och tro mig, det var riktigt effektivt. Dessutom fick man ju unna sig att titta färdigt på programmen också när det inte var reklam :)

Nu ska jag faktiskt sätta mig i sovrummet och slå på filmen (ps i love you) och samtidigt vika tvätt och sånt där tråkigt som bara blivit stående.
Jag har dåligt samvete från igår. Jag lovade att fixa mat men huvudvärken satte stopp för det så M fixade och donade med den gullig som han är. Därför tänkte jag överraska med att vara hurtig och få det fint tills han kommer hem efter jobbet idag : ) Jag har ju faktiskt varit ledig idag och att bara ligga på soffan känns väldigt latmaskaktigt faktiskt.


/A

Kommentarer
Marica Rödebäck säger:

Gumman, facketmannen på jobbet hade funderat på det där vi pratade om och hade kollat upp det. Det är som du säger, jag får pengar från min första arbetslösa dag så det löser sig iallafall men den biten. Nu har jag ju skickat in min ansökan så jag hoppas pengarna snart kommer för dom två första veckorna som jag skickat in kassakort på ;)



Dom där sju karensdagarna räknades ju bort från 23 oktober och sju dagar frammåt så dom är borta, sköööönt. Trodde dom skulle räknas från den dagen akassan mottar min ansökan!

2008-11-11 | 18:06:33
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback