Helgen

Helgen har varit lugn och skön, precis vad jag eftersträvat.

Vi mumsade räkor och mös framför tvn i Fredags som jag skrev och det var gott.
Däremot är allt som har med snyggLars (idol) att göra bannlyst från detta hus.
Anar att min älskling känner sig lite hotad ;)


I går tog vi en tur till Göteborg. Jag var lite nervös över hur nacken skulle orka men det gick bra.
Vi knallade runt i lugn takt och var där rätt länge men det var skönt.
Marcus shoppade som en tok! Själv nöjde jag mig med två otroligt tråkiga basplagg. Tråkigt men nödvändigt.

Niklas kom inåt stan för att luncha lite med oss och det var mysigt.
Kändes så bra att höra att han fortfarande har kvar den där otroligt fula Karlskoga dialekten och att han inte förändrats ett dugg, trots att han bott i Götet sen studenten för tre år sedan. Då känner man sig trygg =)

Igår kväll brände jag min första DVD film, känner mig så duktig. haha. Jag har gett upp med att försöka koppla datorn till tvn så vi lämnade helt enkelt tillbaka sladden och bytte den till dvd skivor istället.
Så gårdagskvällen bjöd på What happens in Vegas. Den var mysig, helt klart bättre än jag trott men ändå så var den inte sådär sjukt kul som jag trodde. Men den får ett gott betyg av mig ändå.


Idag satte jag Marcus i arbete medans jag själv gick och fikade ;)
Marcus har dammsugit och dammat alla vrår i lägenheten.
Det hade gått så långt att jag knappt kunde vistas inomhus, jag är allergisk mot damm om det blir för mycket. Jag har nyst och snuvat flera dagar. "Tyvärr" kan jag då inte själv damma för då mår jag otroligt dåligt. Så Marcus fick ta skitjobbet idag.
Själv fikade jag som sagt, och mitt sällskap var Mikaela. Känns som vi knappt setts på hur länge som helst! När jag tänker efter så har jag inte sett henne sen vi var ute förra helgen så det var trotsallt ett tag sen.
Synd bara att vi har så enskilt nu när vi gör arbetena att vi knappt kommer ses i skolan denna vecka heller, men man får ta vara på fritiden då istället. Jag peppar för filkväll med andra Batman filmen i af ; )

Vi har precis avnjutit lite mat. Marcus ligger på soffan och kollar fotboll.
Försöker bränna Jiddra inte med Zohan för ikväll så det är det som står på schemat nu.
Jag måste dock tillägga att detta långa inlägg egentligen mest beror på att jag absolut inte vill skriva på mitt arbete som jag egentligen borde göra nu.
Men nu är det bara ta tag i det och försöka kocentrera mig på det jag ska.


ciaooo

/A

Kommentarer
LINA VERONICA säger:

fan vad gött det är! pappa känner också en kille så han ringer så fort det kommer in, men han har nästan inga lägenheter där vi vill bo, och nu fick ajg inte min fulltidstjänst på jobbet heller för att huvudkont. skulle komma och säga att vi jobbade för många timmar! dem skulle se vad vi stressar för att få ut sakerna i tid, så som dem vill! politiker som sitter på sina feta arslen! ush vad arg jag är! ;(

2008-10-20 | 13:48:44
Bloggadress: http://linaveronica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback