090402 Torsdag



När jag och Zandra satt där i solen och hade det mysigt igår så kom en magvärk smygandes, trodde att det kunde bero på hunger. Mötte upp Marcus för att ta sällskap hem och ju längre vi gick desto svårare hade jag att gå upprätt.
Jag fick slänga ned mig på golvet så fort jag kom innanför dörren. Var längesedan min mage gjorde så fruktansvärt ont.
Marcus lagade mat åt oss och det blev bara värre av det. Somnade i hans famn i soffan innan nio och förflyttade mig över till sängen efter tio någon gång, med lika värkande mage som innan.


Jag har inte vågat äta något än fast jag har varit vaken ett tag. Jag är livrädd att magen ska göra sådär ont igen.
Struntade i skolan idag vilket grämer mig, för jag vet att lektionen idag var ganska viktig och att det är svårt att ta igen stickebitar och så på egen hand, men vad gör man inte. Jag hade troligtvis inte orkat stanna ändå.
Ligger fortfarande i sängen och det är ganska mysigt, utanför fönstren skiner solen lika mycket som igår och det är skam att jag inte tar mig ur sängen. Man kan inte slänga bort en sån fin dag på att ha ont i magen ju!


Ska ta mig ur sängen och försöka få i mig något att äta. För även om det kanske kommer göra mer ont i magen så behöver jag nog ändå fylla på den.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback