Värmland och god jul



Jag måste säga att jag blir lika förundrad varje gång jag går ner för backen vid oss och når parkeringen vid textilhögskolan, varenda gång slår tanken mig att jag faktiskt bor i Borås. Det känns fortfarande ganska surrealistiskt, något som man egentligen aldrig reflekterar över mer än att konstatera det.
Jag vet inte varför tanken slår mig varje gång, kanske för att jag aldrig trodde att jag skulle flytta så långt bort från familj och vänner. Har bott här i ett och ett halvt år men slås fortfarande av samma tanke, är inte det konstigt?
Även om jag ofta längtar tillbaka så måste jag ändå säga att jag aldrig kommer att ångra det här, jag har träffat såna otroliga människor här och några har etsat sig fast i hjärtat på mig. Tänk att man kan hitta så fina vänner på så kort tid.
Borås ramlade in i hjärtat av en slump och jag tror knappast att mitt val kunde kännas mer rätt.


Nu väntar dock Värmland för nästan två veckor och det ska bli så himla härligt att få busa med mina brorsbarn och se familjen igen.
Jag oroar mig lite inför bilresan bara, det varnas hit och dit för snökaos och farliga vägar.
Så det får gå i snigelfart hemåt. Detta är en stor nackdel med att ha bil hem, men å andra sidan kan tåg lika gärna spåra ur de med.



Har nyss varit på vårdcentralen hos en astmasköterska, man ska tydligen gå dit vartannat år ungefär och jag tror nog att det kanske var två år sedan sist, om inte mer.
I alla fall så testar man lungorna och ser om medicineringen man har är bra eller inte. Har oroat mig lite inför detta då jag faktiskt känner mig så himla frisk från astman nu för tiden med undantag då jag får en allergisk reaktion. Har trott att testerna skulle se dåliga ut. Men testerna visade att det såg helt normalt ut och det blev ingen större skillnad med medicin i kroppen eller utan och det är just det man strävar efter. Så gissa om jag är glad? Att skylla min dåliga kondis på astma funkar inte längre :) Jiiihoow :)


Så nu, hög och skakis på fyra puffar ventoline, ska jag packa väskorna. Vilket är lättare sagt än gjort.
Måste försöka packa smart och prova ut jul- och nyårskläderna.
Packa måste vara det tråkigaste som finns och därför skjuter jag alltid på det i sista stund.
Men nu får jag lägga på ett kol för jag ska hinna skriva anteckningar på datorn också. Lite plugg i ledigheten blir det.



Troligtvis dröjer det innan jag skriver igen, så jag önskar er alla en god jul!
/A

Kommentarer
saandraa ;D säger:

fin blogg du har! :)

2009-12-22 | 11:47:25
Bloggadress: http://saandraans.blogg.se/
Alina säger:

Ville bara önska God JUL! :)

2009-12-22 | 21:32:04
Bloggadress: http://musicrecord.blogg.se/
Natalie - It's all about attitude säger:

vilken skitsnygg blogg du har :D

TA HAND OM DIG!

2009-12-27 | 01:38:10
Bloggadress: http://nataliedahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback