Kvällningen


Efter att ha städat halva lägenheten grundligt med dammning, dammsugning och moppning så sa magen ifrån och sen dess har jag försökt svara på instuderingsfrågorna som ska in till etik och miljö kursen. Boken är på engelska så det tar en stund att sätta sig in och förstå. Nu är jag halvvägs genom frågorna och ger upp för dagen, dom får återgas under morgondagen då jag också ska hinna med att köpa en lupp till trikåtekniken, ett besök på apoteket och åka och hämta mitt shampo som tydligen var för stort för att komma i brevlådan.

Nu ska det avnjutas lite köttfärssås och pennepasta, mumsigt!
Sen ikväll börjar lyxfällan, vårt favoritprogram! (dock inte efter att de bytte ut charlie och mattias=( )
Så myskväll it is, utan pluggbekymmer.
Att jag klarade materaltentan gjorde allt så himla mycket enklare och mindre stressigt!
Jag tror det är därför min mage nu strejkar, all stress har hunnit i kapp och eftersom jag nu har kunnat återhämta mig och hämtat andningen så gör sig kroppen påmind om den stress och press jag hade på mig innan. Det blir ofta så när jag stressar, man trycker liksom undan allt och sen kommer den där magvärken som ett brev på posten som tack.
Hoppas det är över imorgon i alla fall för nu är jag trött på den.



Idag har det varit en riktig upp och ner dag.
Känt mig riktigt nere men om jag känner efter riktigt lång in så är jag superlycklig. Konstig känsla det där, men det är väl så ibland. Man måste vara lite nere för att verkligen få känna av hur underbart det är att vara glad igen sen.


Det var allt för mig idag.
/A

Kommentarer
Diana säger:

din header fick mig att häpna!! Den är så otroligt vacker!!

2009-01-30 | 15:24:56
Bloggadress: http://propyn.blogg.se/
marie säger:

Det där med magvärk känenr jag igen. jag är likadan. Känsligare mage sen jag blev drabbad av magkattarr. Tack så otroligt mycket för dom underbara orden i min blogg

2009-01-30 | 17:18:21
Bloggadress: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback