090203



Kan inte våren komma snart? Jag är trött på att vakna upp till ett grått Borås, det gör min vardag ännu segare för tillfället. Jag vill ha vår och solsken. Jag vill sitta i parken med alla goa underbara människor och bara vara. Aah vad härligt det skulle vara.


Jag sover rätt dåligt men nu har jag faktiskt börjat sova liite bättre. Vaknar inte alls lika ofta om nätterna och jag lyckas också att somna om fortare. Skönt att det förhoppningsvis bara var en dålig fas jag gått genom.


Just nu sitter jag i morgonrocken och väntar på att klockan ska bli efter elva och att mamsen ska ringa och säga hur det gick med kissens operation. Känns lite i "mammahjärtat" att hon nu ligger sövd och dom håller på och gräver i henne, men det är ju såklart för hennes eget bästa och jag hoppas att hon kommer att få många år plus tack vare detta.


Nog om det.

Idag har jag sista trikå labben, riktigt tråkigt. Jag gillar labbarna och jag gillar verkligen våran lärare, han är störtskön.


Nu kanske jag ska se till att vara lite duktigare på att äta, igår åt jag frukost vid tolv, halv ett. Sen lite pommes till kvällsmat vid nio. Väldigt bra mathållning va ?

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback