091106



Min mobil har slutat att fungera som den ska, vilket jag märkte för en vecka sedan.
När jag har skjutluckan uppe så fungerar inte knapparna i luckan, för att få dem att fungera får jag dra ned luckan och hålla i den i något slags halvläge. Sedan dess har jag svurit och irriterat mig över att garantin gick ut i Juli i år.

Den som känner mig vet att jag inte är speciellt intresserad av ny teknik och gärna behåller min mobil i många år för att slippa byta ut den. Dessutom tillåter inte min ekonomi att jag köper en ny.
Så en vecka har jag gått med den där mobilen och trott att jag så skulle få göra ett bra tag framöver.

Tills idag... så jag upptäckte att jag har ytterligare ett års garanti vilket betyder att jag kan få den fixad gratis :)
Eller ropa hej för tidigt ska jag inte göra, det är inte säkert att det blir gratis, det beror såklart på felet.
Men jag vet med mig att den varken är fuktskadad eller har blivit tappat i marken, så det borde vara fabrikationsfel.
Jippey, det räddade min dag idag!

VGt i Affärsjuridiken gjorde även min dag igår. Visserligen var det helt väntat och precis som jag förutspått hade jag bara ett enda fel på tentan. Det är nästan löjligt egentligen, men skönt!

Nu återstår bara ett tentaresultat. Jag har försök komma på något galet att göra om fallet är så att jag klarat den. Jag är övertygad om en omtenta på den så det vore verkligen en lycklig stund om det inte är så. Men jag hoppas inte ens på något, det är ingen idé.


Planerna för dagen är att invänta posten då jag vet att Kents nya album "Röd" kommer att dimpa ned där snart.
Hoppas också på en avi på mina nya skor, och fick sms imorse om att min kursbok skall finnas hos posten. Antar dock att den når mig på måndag vilket är synd, hade behövt den idag.

Skall även skriva på vårat arbete om IKEAs logistik.

Ska ned till vårdcentralen och vaccinera mig.
Så ja, jag har bestämt mig för att göra det.
Nog för att jag brukar tillhöra den där fjuttiga procenten som hör till undantag och som det alltid knasar sig för men man kan inte gå och vara rädd hela livet för något man bara inbillar sig.
Så jag tar rädlsan i handen och knallar ner, hatar nålstick och sprutor som så många andra men jag får tänka på att det gäller min hälsa och att jag kan förhindra att eventuellt föra smittan vidare.

Skulle behöva en tur på staden också, men frågan är om jag verkligen hinner det.
Tvättid klockan fyra också och detta tvättberg idag är inte att leka med.


Framåt sju tiden ikväll kommer Marcus föräldrar och hälsar på över helgen. Så måste röja undan plugget innan dess så jag kan njuta av helg med dem.


Fullt upp idag med andra ord.


/A


GRATTIS BROR, bara ett år kvar till 30 ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback