Nya vinterskor!



Efter många om och men har jag nu beställt mig ett par rejäla skor i äkta skinn.
När vi var hemma i helgen så tryckte mamma ned pengar i min ficka och bad mig köpa ett par ordentliga höst- och vinterskor (tydligen räknades inte converse in där) och jag lovade också att dessa inte skulle införskaffas på skopunkten som jag tidigare brukar göra men får byta ut inom ett par månader p.g.a. dålig kvalité. Man får ju det man betalar för, för det mesta.
Hittade ett par som var helt okej på din sko och som jag nästintill precis bestämt mig för att köpa för 449:-, dessa var dock bara i skinnimitaion. 

Alldeles nyss damp det ned ett mail från ellos i min mailkorg där man fick 50 % på en valfri vara nu i tre dagar. (så passa på!) Så jag kilade in där och slog till på ett par som skulle ha kostat 995 svenska riksdaler, vilka jag nu alltså får till halva priset.
Det är såklart helt en chansning ifall det ens är en sko som passar mig, i vanliga fall gillar jag inte stora klumpiga kängor eller boots som dessa faktiskt är. Det känns också lite som en modefluga just nu med just dessa.
Men med tanke på det bra priset jag fick så kanske jag till och med kan unna mig ett par lite mindre klumpiga också. 500 kronor för ett par i äkta skinn, det är en bra deal det!
Sen finns ju också alltid möjligheten att skicka tillbaka om de inte känns bra när de kommer.



Bild lånad från ellos, där du också hittar mer info om bootsen.


Kommentarer
Marica Rödebäck säger:

Dom var grymt snygga!



Svar: Eller hur. Man dör ju inte heller av att prova sig fram, funkar det inte vet vi att lchf funkar med lite extra förberedelse!

2009-11-05 | 09:26:43
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/
jenny säger:

snygga men det finns snyggare !

2010-01-26 | 20:56:08
Bloggadress: http://jadulivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback