Mysig kväll hos Mickan



Efter en hel dags slöande/pluggande/mysande här hemma så begav jag mig över till Mikaela nu ikväll. Där bjöds det på nybakade muffins och idol/lyxfällan/snack. Ett mysigt avslut på en annars ganska seg dag.

Imorgon beger vi oss till Götlaborg för att möta upp Björkan. Vi ska på seconhand jakt och bara njuta av varandras sällskap och förhoppningsvis komma hem med lite fynd.
Efter rundan på stan beger vi oss mot Ikea för lite hemlighetsmakeri, ska överraska Marcus tills han kommer hem, mer om det senare ; )

Ska strax krypa ned i sängen och vila upp mig inför imorgon, men idag tänkte jag inte lägga mig så tidigt. Är trött på att ligga i sängen och vrida och vända på mig tills jag somnar så ikväll tänkte jag försöka vara riktigt trött. Dock är jag riktigt pigg nu så jag lär knappast hinna bli trött, kan inte sitta uppe hela natten ju.


Jag är förövrigt riktigt jäkla pepp på träningen nu alltså, så himla mycket roligare att träna tillsammans med någon, speciellt med någon som är lite tävlingsinriktad och som gör mig tävlingsinriktad, ingen vill ju vara sämst liksom : )


Nej, nu får det bli sängen, morgondagen kommer bli toppen och jag behöver all min skönhetssömn!


/A

Kommentarer
Anna-Ida säger:

Hej, va kul att du gillade min sida :)jag gillar att fota så det brukar bli mycket bilder. Kom ju på att jag hade glömt skriva tillbaka. Brukar inte vara någon kommenterare direkt men tyckte det var kul som sagt. Vad blir man när man pluggar på textilhögskolan? Är det typ designer och sånt...??

2009-10-02 | 14:10:13
Bloggadress: http://mittordnadekaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback