Snabbvisit


Nu har bror och Jessica precis åkt, det vart en snabb kopp kaffe och lite kladdis och såklart en rundtur här hemma. Måste säga att det faktiskt är väldigt härligt att få träffa någon från familjen, om än så för en sån liten stund. Dessutom känns det skönt att veta att de umgås och gör saker ändå, även fast de inte längre bor tillsammans.
Nej, de åkte inte bara hit för en kopp kaffe, de tog vägen förbi här på vägen hem från Ullared och Gekås ; )



Nu är hela lägenheten städat, nästan kliniskt, snacka om skönt.
Nu gäller det bara att jag och min andra hälft håller det såhär så mår jag bra.

På tal om honom undrar jag när han behagar dyka upp, han borde slutat för en halvtimme sen. Visserligen har han en hel den att ta igen efter att ha varit borta i två veckor. (Även om det var p.g.a. jobbet han var borta)


Ska smörja in mitt knä med lite zon salva och ge det lite kärlek. Hade väldigt problem med att bara gå ned för backen och till maxi förut, det gör sjukligt ont och på något sätt är det som om mitt inre skriker och är tillbaka för tio år sedan. Jag slutade med volleybollen just p.g.a. dessa smärtor. Faan alltså. Men jag tänker inte ge upp, jag ska fortsätta kämpa på med träningen, för jag gillar den verkligen. Får se till att välja sånt som är lite mer skonsamt för knäna.
Imorn blir det core/spinning igen, får väl hoppas på ett viktras på 0,9 kilo igen. Haha ;)


Jag har faktiskt hunnit med en hel del plugg idag redan, men nu ska jag krypa upp i soffan för lite till.
Det är tre veckor kvar till tentorna, så det är lika bra att hålla igång.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback