Free fallin



Det går framåt och bakåt med exjobbet, men idag så slog vi nog huvudet på spiken och nu känns det riktigt bra igen. Imorgon är det bara att sätta igång att skriva så att fingrarna glöder ;)


Har för första gången på väldigt länge åkt på jordens magont (magkatarr??). Kan knappt sitta upp för att det gör så djävulskt ont. Provade att äta lite men det gjorde saken bara ännu värre. Gaah. Tur att jag snodde åt mig lite av pappas "magmedicin" senast jag var hemma så nu har jag tuggat i mig ett par såna och hoppas att det ger sig.


Det är märkligt ändå vad kroppen reagerar på olika sätt på olika sorters stress. Jag har mina aningar om varför magen är som den är just nu. Det är alltid när man börjar pusta ut och se ljuset i tunneln igen som den kommer. Det är på något sätt som att kroppen stålsatt sig så otroligt mycket innan för att skydda sig att när man sänker garden igen så orkar inte kroppen längre med.
Jag hoppas i alla fall att jag är bra till imorgon, det är liksom rätt helt fel att åka på sånt här nu.


Jag kan knappt fatta att denna helgen som kommer snart är här. Vi har längtat efter den helgen sen November! På Lördag blir det Elin, det blir Stockholm och det blir BOUNCE! Det ska bli så himla kul och otroligt välbehövligt att få ett litet break från verkligheten.


Nej nu har jag nog varit nog duktig med skolarbete för idag så jag ska bädda ner mig i soffan och hoppas att magen är snällare snart och att Marcus snart kommer hem och fixar lite mat åt mig ;)



/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback