Huvudvärksyrar av sömnbrist



För sisådär tio år sedan, under högstadiet, var det mer regel än undantag att jag var uppe hela nätterna. Jag sov knappast många timmar per dygn, och det var hållbart då. Idag är det en pina att lägga sig och sedan inte kunna somna, som igår... och som idag.
Jag vet inte, det enda jag kan skylla på är nog kanske allt skolarbete som hänger tungt över mig.
Eller så är det den där hemlängtan som verkligen drar i varenda liten cell i mig.
Hemlängtan har jag mer eller mindre varje dag, det är inte så konstigt när man nästan har allt som betyder något där borta. Men... det blir jobbigare och jobbigare för varje dag nu.


Jag har mått så himla konstigt idag, den konstiga värken i huvudet börjar ge sig lite nu, men jag har den underliga doften i näsan och känslan av att jag fått en rejäl smäll mot ansiktet.
Det kanske är den berömda väggen, den där man går in i. Jag tror att jag mentalt gått in i en vägg. Jag får ingen rätsida på alla känslor, och det är väl egentligen inte så konstigt eftersom jag trycker undan varje känsla som bubblar upp. Jag har inte riktigt tid att reflektera över dem just nu. 

Jag har funderingar på att åka hem över helgen, trots att jag var hemma förra.
Jag behöver min Elin och jag behöver lite avstånd.
Jag tror dock inte det är möjligt för mig att åka, och jag får kanske istället försöka stå ut de ynka veckorna som är kvar nu innan jul. För nu är det inte långt kvar - HÄRDA!


Jag känner en stark ironi i att jag vill hem och kommer att flytta hem men att min allra närmsta vän troligtvis i samma veva kommer flytta till Göteborg. När ska vi egentligen få bo nära varandra?!


Nej, nog för att det är mycket tankar om dagarna, men det blir desto fler nattetid när jag dessutom är så trött att jag knappt orkar hålla kroppen i en sittande postion. Men jag vet att så fort huvudet nuddar kudden igen så har John Blund bestämt sig för att lämna mig. Så jag trotsar tröttheten tills jag somnar utan att jag själv märker det. Som tur är så är det alltid kriminalserier på tv vid den här tiden - me likie.


Natti natti med er.

Kommentarer
Malin I Form säger:

Förstår att det är jobbigt.. jag hade det likadant under gymnasiet. Till slut fick jag utskrivet sömntabletter men bara under en vecka, för att sedan få in rytmen automatiskt och det funkade :D

2010-12-03 | 10:00:40
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback