Ny kategori
Från och med idag har jag en ny kategori här på bloggen ;)


Today is gonna be the dayDet är en skön känsla att ha träningsvärk måste jag säga, och även om jag var otroligt osugen och trött innan träningen igår så ångrar jag verkligen inte att jag gick dit. Step är nog det roligaste jag tränat, och instruktören gör det så himla bra och hon är så energisk och glad att det verkligen smittar av sig.
Tyvärr är hennes pass alltför ofta fullbokade så det gäller att vara snabb för att snappa åt sig dem.

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska på lunchspinning idag, men jag tror jag hoppar det och tar en hel dag med plugg istället. Det börjar hopa sig rejält nu och det gäller att ta tillvara på all tid man kan.
Imorgon däremot är det spinning, om jag inte lyckas knipa en plats på stepen.


Det enda som för mig framåt nu är tanken på att det bara är en månad sen är det bara exjobbet kvar, tills dess borde man kunna härda ut! Synd bara att lärarnas planering suger och att det är vi elever som råkar ut för det.
Men, med lite positivitet så löser sig allt och gör det inte det så är det inte hela världen heller. Så småningom löser sig allt, det är jag övertygad om.


Nu ska jag sätta mig med marknadsföringsarbetet och renskriva lite, sen är det så gott som klart. Najs.

När M slutar jobbet är det dags att leta bågar, igen!


/A

Ingen mer snö nu tack.
Lite vår nu skulle inte sitta helt felDet är inte riktigt klokt, nu snöar det igen, och det är inte så lite heller.
Jag hade tänkt ta mig en promenad på stan och ta tag i och fixa min piercing som aldrig riktigt läker, men när jag tittade ut så ångrade jag mig på direkte och tur var väl det för det verkar inte direkt avta utan det snöar bara mer och mer. När ska det ta slut egentligen?
Jag gillar visserligen snö, men det blir ju sånt kaos runt om i Sverige med tåg, bussar, tunnelbanor, spårvagnar och allt annat som inte kan göra så mycket annat än stå still. Sen dessutom den ökade risken för olyckor både i trafiken och för såna som helt enkelt ramlar på gatan.
Det får gärna räcka nu, snön får gärna ligga kvar, men det behöver inte komma mer.


/A

Dream on
Två gånger nu på någon vecka har jag vaknat av att jag drömt något riktigt hemskt. Jag har två gånger drömt om att någon nära till mig eller Marcus har avlidigt. Det är knappt så att jag vill skriva om det. Drömmarna är väldigt obehagliga. Jag gillar inte att drömma sådant och blir så himla rädd att det ska hända någon något. I båda drömmarna har jag känt en sån himla smärta och sorg och jag har inte ens vågat säga det till M. Dels för att i en av drömmarna så dog en som står honom väldigt nära. Jag hoppas att i natt var allra sista gången för jag kommer ha svårt att somna nu med rädsla av att drömma mer sådant.
Kanske beror drömmarna på den hemlängtan jag har? Att jag känner ett stort behov av att få vara en nära del i familjen igen, att det ibland känns så himla ohållbart att bo så långt bort från dem.

Jag gillar inte känslan, för jag gillar att jag klarar mig själv. Att jag följer mina drömmar och det jag vill i livet. Och egentligen har jag fler drömmar för mig som skulle innebära ett ännu längre avstånd än nu.
Men ibland är jag lite för fäst vid mitt "hemma" för att ta de där stegen.Vi fick ett erbjudande att köpa en lägenhet på Algarvekusten. Den lägenheten som Ms farmor och farfar tidigare ägde men sålde för ett par år sedan. Den är åter till salu och Ms far försöker övertala oss att köpa den tillsammans med honom. På något litet vis lockar det otroligt mycket, tänk att få ha sin egen lilla lägenhet i paradiset och känna att man kan åka dit när man vill utan att behöva betala stora summor på att hyra lägenhet.
Men insatsen är istället väldigt hög, så det finns absolut två sidor av det. Men drömma kan man alltid ;)/A

There would be you
Jag ligger just nu nedbäddad i sängen med min lilla dator, det var verkligen evigheter sen sist, men jisses vad gôtt det är. Anledningen är främst fotbollsmatchen som M tittar på i vardagsrummet och att jag ville se efterlyst vilket jag nyss bittert fick erfara inte hade släpps på tv3 play än. Så istället roar jag mig med att filura och kika runt lite.


Jag börjar längta fruktansvärt efter vår och sommar nu. Få dra på sig lite tunnare kläder och börja jobba på den där fina solbrända hyn lite. Galet trött jag är på vintern.
Men jag ska samtidigt påpeka att jag älskar snön och solen i kombination som det varit ett par dagar, det är verkligen helt ljuvligt och jag har hellre snö en månad till än massa slask och blask.


Jag ser ännu mer fram emot sommaren nu efter ett erbjudande jag fick idag ;)
Tänker absolut inte ropa hej än för det är allt annat än klart, inte ens i närheten faktiskt, men jag har bekantat mig med tanken och den känns riktigt bra. Finns ett minus men funkade det förra sommaren så ska det funka lika bra denna. Det kanske till och med kan omvandlas till ett plus.Jag har en stark hemlängtan nu, och den blir inte direkt bättre av att veta att det kanske kommer att dröja innan det blir aktuellt att åka. Inte blir det hellre bättre av att det verkligen blir mer och mer att göra i skolan hela tiden. Men det är bara att ta tag i det.
Snart är jag färdigutbildad och min första tanke när jag vaknade imorse var att jag inte vill plugga mer. Jag är trött på det och det är inget liv för mig, det känns som att det räcker nu eller så vill jag göra det jag verkligen vill.
Vi får se hur det blir.


Nu ska jag kolla om efterlyst släppts. annars tar jag nog natten nu.


/A

If onlyJag kom på mig själv en dag med att fnissa högt.
Det är lite skrattretande när man iaktar vissa människor lite på håll sådär.
Hur en människa kan byta personlighet på en millisekund. Att behandla en på ett vis och en annan på ett annat. Vad beror det på? Jag har funderat på det länge nu. Är det brist på självförtroende, ett behov av att ställa sig in hos vissa personer som de ser upp till eller vad gäller det egentligen? Jag har svårt att tro på teorin att man behandlar andra som man vill bli behandlad själv i detta fall.
Nej, jag slutar nog att fundera på det och låter det vara, jag får fortsätta att iakta och fnissa för mig själv för det är faktiskt ganska så roande när jag tänker efter. Jag gissar på att personen i fråga bara ställer till det för sig själv och att beteendet en dag slår tillbaka./A
Om du vet vad du villIdag är jag riktigt trött. Målningen tog musten ur mig i helgen.
Träffade Camilla på bibblan vid halv nio imorse, knåpade lite på vårt arbete.
Sen fastnade vi i matsalen på THS med Bella och Julia hela eftermiddagen, riktigt mysigt faktiskt.

Nu sitter jag mest och försöker hålla mig vaken. Ett par timmar till måste jag fixa ;)
Ska nog sätta igång lite med plugget så jag håller mig sysselsatt och inte somnar i soffan ;)
Morgondagen går i samma spår, sen lite spinning på det.
Kanske ska testa på Aerobics för första gången och hänga med Zandra på onsdag också.
Nu börjar det allt bli dags att ta tag i sommar-formen igen ;)


Får se om det blir något Värmland till helgen istället, längtar dit galet mycket!
Tyvärr så jobbar mamsen den helgen men någon kvalitetstimma borde man hinna få ändå.
Jag gillar att komma hemåt, att kunna varenda gata, nästan vartenda gruskorn och andas in lite frisk skogsluft. Åååh, nu längtar jag ännu mer.


Nej, jag ska hoppa in mjukisar och sätta igång med pluggeriet nu.


/A

Hungry eyesÄven om jag faktiskt har fått väldigt mycket gjort den här helgen så önskar jag innerligt att den hade varit lite längre. Gaah.
M är iväg och spelar sin första match nu i snön, helt galet.
Jag skulle egentligen vilja fixa klart målningen i hallen som vi påbörjat, det borde bara vara en gång till som behövs. Men det är riktigt drygt att måla själv och heller inte så himla lätt att se om man målat överallt.
Så alternativet är att försöka själv eller vänta till efter 21.00 när M är hemma igen. Vilket betyder att jag inte kommer komma i säng förrän sent.


Nej, jag får nog fixa målningen själv. Men först ska jag fixa det sista på min och Mikaelas inlämningsuppgift i mönsterkonstruktion som ska in imorgon, men det går snabbt, har redan gjort det mesta.


/A

Inte helt okej.Nej vad ska man säga, att sitta med anteckningar i marknadsföring till klockan 23 en FREDAGSKVÄLL känns inte helt acceptabelt faktiskt, men så är fallet. Skönt när man är inne i ett flow. Ska försöka göra klart allt innan helgen är slut. :)
Har varit på ett uselt humör idag så det har varit skönt att fokusera tankarna någon helt annanstans faktiskt.
Men NU, blir det lite helg, eller rättare sagt bums ner i bingen för ögonen står i kors efter åtta timmars frekvent skrivande på datorn. Tur att jag tog mina läsglas på mig på direkten.


Nattinatti!


Bläää för den jävla snön, kunde ha varit hemma hos familjen nu istället för Borås om det inte vore för den. F*** IT!

Snurra min jord igenLyssnar på bra musik och pluggnivån är hög!
Har precis avslutat alla powerpointar från marknadsföringlektionerna. Känns bra.
Nu ska jag bara översätta lite som är på engelska så det blir mer lättläst och sen lägga in lite egna notiser.
Fan vad jag kan vara bra ibland. Tror att betyget från tentan igår höjde motivationen, dessutom fick vi VG på ett arbete vi skrev innan jul såg jag precis, och det var så dåligt att vi skämdes när vi lämnade in det, så gissa om jag är glad?!
Det betyder VG på båda arbetena i inköp och logistik, så nu hänger det på min omtenta i logistik, klämmer jag in VG där med så får jag VG i slutbetyg på kursen. JAG ÄR LADDAD!
Det som känns ännu bättre är att om de där två arbetena fick så bra betyg så kommer marknadsföringsarbetet också kunna få det :) Jeej.


/A

You swore to never tell

Jag förberedde mig på en hel dag med skrivande av arbetet och en timme senare är det klart. Eller jag ska inte säga klart, men det vi hade planerat att jag skulle fixa är klart.
Så vad ska jag ägna resten av dagen åt? Fortsätta läsa i Marknadsföringsboken där jag slutade igår kanske?
M slutar inte jobbet förrän 17.00 och då ska vi fixa spackel, färg och en massa sånt för helgens planer är att måla om hallen eftersom det inte blev någon resa hem till Värmland.

/A

Tror du att kärlek är som sångerna vi hör? 
Vaknade upp i lagom tid av mig själv imorse, det är det allra bästa när kroppen får tala om själv när det är dags att gå upp.  Svullnaden på ögonlocken sen igår börjar ge med sig och ögonen gör bara lite ont. M trodde det kunde vara ögoninflammation men jag är inte lika säker på det.
Eftersom det inte blev så mycket tid vid datorn igår p.g.a. ögonen så blir det marknadsföringsarbete idag istället, men jag säger som igår, det gör mig inte så mycket för just nu känns det mest roligt.
Valde faktiskt mellan att lägga mig och läsa Alkemisten(Paulo Coelho) eller kursboken i marknadsföring igår kväll, och jag valde kursboken. Haha.Jag har en känsla av tomhet i mig. Jag tror att något saknas i mitt liv, men jag har inte kunnat sätta fingret på vad det kan tänkas vara. På tal om det så saknas någonting annat också, det är en konstig känsla eftersom det är något som funnits där dygnet runt tidigare.Är det inte konstigt att man kan känna sig så himla ensam ibland,
fast man har människor runt sig nästan hela tiden?

/A 


Tävlar hos Heyli - min favorit bland personliga smycken!Nu är det så att jag är med och tävlar i g e n hos min favorit bland personliga smycken Heyli! Jag tror faktiskt att hon var bland, om inte till och med den första med att tillverka dessa smycken och sälja genom sin blogg.

I alla fall så kan man tävla om detta armband och skulle jag vinna så skulle jag vilja ha detta budskap: Du är värd att dö för (uppdelat på två rader såklart)
Jag har tävlat ett antal gånger med detta budskap nu, någon gång måste väl turen hamna hos mig va? ;)Den som känner mig och de som hängt med mig tillräckligt länge nog vet varför jag vill ha just det budskapet.
Den hör till min och Marcus förlovningshistoria och skulle egentligen vara den textrad som skulle stå i ringarna, men istället står det traditionella namnet och datumet.
Vi förlovade oss under en Kent konsert just när de sjöng denna textrad, så den har stor betydelse för mig och oss.

/A


I MADE IT!Fy tusan vad skönt!
Vi har väntat på resultat på en tenta alldeles för länge nu. Cirka två veckor för sent så kom det äntligen upp och JAG FIXADE DEN! Känslan är underbar, redan när jag såg att jag klarade den så kändes jag fjäderlätt, en stor jäkla tyngd försvann från mina axlar och nu kan jag äntligen se ljuset på denna termin igen!
Jag fick visserligen inte så mycket mer än G, men vad tusan gör det? Jag slipper göra om den!

Nu är det en ordinarie tenta kvar, som jag tror blir ganska rolig att plugga på, ska koncentrera mig på boken som är väldigt bra och faktiskt intressant och inte vad läraren sagt för han är på långa vägar inte lika bra.
Sen har jag en omtenta och den ska jag fasiken klämma in ett VG på nu för då får jag VG i kursen.

Pheuuw!
Måste säga att hela min dag blev bättre.
Har legat på soffan hela dagen med ögon som värker och ögonlock som fortfarande är svullna.
Avbokade faktiskt spinningen och det var bra gjort eftersom jag nyss vaknade och har lika ont än.
Men nu känns allt liite bättre : )

Vad svarar du då?Vaknade upp med två otroligt svullna ögonlock idag och ett par ögon som gör riktigt ont. Vetetusan vad det kan bero på? Ögonlocken sved och kliade igår när jag kom hem från stan, så jag vet inte om det kan vara sminket som har gjort det eller om det helt enkelt beror på att jag inte har någon bra kräm för ögonen utan använder en sunkig till hela ansiktet från apoteket.
Hoppas i alla fall att svullnaden lägger sig snart för jag ser inte klok ut!


På dagsplaneringen idag står det skrivning av marknadsföringsarbete, och det känns faktiskt riktigt roligt idag :)
Ikväll blir det spinning (men bara om jag inte ser ut som en alien då också).

Jag har faktiskt bestämt mig för att inte fokusera på att gå ned i vikt eftersom jag vet att jag egentligen inte behöver det, utan jag ska fokusera på att det är så himla roligt och att jag behöver det för astman och hälsans skull. Sen är det bara ett plus om siffrorna på vågen går nedåt.

Vägde mig faktiskt igår och vågen visade minus 2.5 kg sen sist jag vägde mig och då har jag börjat med o'boy igen och inte ändrat något annat i matväg. Så kanske hjälper träningen mer än vad jag tror. Har ju inte kommit iväg tre gånger i veckan som jag velat utan snarare bara en. Men en gång är bättre än ingen ;)

 

Nu ska jag se om jag kan hitta något att smörja in ögonlocken med sen ska jag hoppa i något annat än morgonrocken och sätta igång med skrivandet.

 

 

/A


Can you see?Igår fick jag med mig Marcus som smakråd till smarteyes för att välja bågar till mina glasögon.
Och och många om och men så hittade jag tillsammans med Marcus och tjejen som hjälpte mig ett par som kändes riktigt bra.
Idag ringer de och säger att de bågarna tyvärr inte längre är tillgängliga, och att det inte ens är möjligt att få de bågarna som de hade i butiken (det tackar jag visserligen för, för jag vill inte ha de som alla har pillat på och provat).
Men detta betyder att jag måste gå dit i g e n och prova en massa nya. Gaah.
Jag tycker att det är vrålsvårt att välja ut ett par bågar och strider hela tiden med tanken om "kommer jag verkligen gilla dessa om ett par år" samtidigt som jag inte vill ha ett par tråkiga och alldagliga glasögon. Ska det vara så ska det vara liksom. Nu måste jag alltså gå igenom denna jäkla procedur igen med provningar av massa bågar som jag inte tycker att jag passar i alls. Suck.

I alla fall gav hon mig tipset att komma igen om nån vecka istället för då kommer de ha fått in en massa nytt som nu är på intågande. Så jag får så vackert vänta och förbereda mig igen. Jag lär ju se lika dåligt om en månad så jag antar att jag inte direkt har bråttom tills dess.


/A


Luften svider när vi andas inModemässan i Köpehamn i fredags var intressant, men jag tror man hade behövt varit där tidigare för att veta hur man skulle bete sig och sådär. Jag gillar Köpenhamn och vi hann med en tur på stan också.
Vi var nog alla riktigt slitna när vi vid 19.00 klev på bussen igen. Men kul, det var det absolut och jag gör det gärna fler fånfer.


Helgen har varit riktigt seg, var bara utanför lägenheten en sväng igår när Marcus och jag tog en fika på Viskan och sen en promenad för att hämta ut ett paket. Det var en riktigt skön promenad måste jag säga. Men det är lite svårt med astman när det är såhär i luften som det är.


Idag står ett lunchpass med spinning på schemat och det ska bli riktigt skönt!
Sist var detta pass otroligt jobbigt men jag ska försöka äta lite mer innan idag och fylla på med vätska.
Känner dessutom att jag behöver göra mig av med lite och träning är det allra bästa.

Sen består resten av eftermiddagen av plugg med Mikaela och Camilla. Hoppas verkligen att vi kommer nånvart med vårt marknadsföringsarbete idag.


Det verkar som att vi har planerat för hemgång om två veckor, och jag längtar redan!


/A

Ni är mina hjärtan!Idag vill jag ge en extra stor kram till alla mina underbara vänner här och runtom i Sverige, jag vore ingenting utan er vänskap! Sen vill jag också ge en bamsekram till hela min familj!


Ni saknas allihopa!
Älskar er!<3
Copenhagen here we come

 Idag gjorde jag min synundersökning och hon var väldigt bra hon som gjorde den.
Hon trodde garanterat att huvudvärken berodde på mitt synfel eftersom jag varje gång jag inte använder den måste kompensera och anstränga ögonen så mycket.
Var inte så stor skillnad mot för ett och ett halvt år sedan, bara vänster ögat som jag såg lite sämre på.
Så nu kommer jag äntligen att få progressiva glasögon, jäääj.
Hon sa att man egentligen inte brukar ge såna till personer som är så pass unga som jag men hon tyckte absolut att det var bästa alternativet för mig och min situation. Behöver nämligen två par annars (som jag nu redan har då) och nu kommer jag få ett par med två styrkor istället. Kanonbra.
Var där inne en timme men hittade inga bågar som jag och den som hjälpte mig kom överens om. Vi hade inte direkt samma smak vad gällande bågar alls. Så det blev ingen beställning idag utan jag måste nog ta med mig Marcus eller någon annan dit för att hjälpa mig. Det är ju ändå han eller nån kompis som känner mig och vad som känns som jag bäst och som även kommer se mig i dessa framöver.

Men det kändes bra och huvudvärken är faktiskt bättre idag.
Jag vet inte om det är ett sammanträffande men jag har haft ont i huvudet ända sedan jag slutade med o'boy på morgonen och istället började dricka te, och nu har jag slutat med teet för att se om det har ett samband och nu börjar huvudvärken bli bättre. Det känns för konstigt för att vara ett sammanträffande men samtidigt för konstigt för att stämma. Så jag ska hålla mig ifrån te ett tag och sedan ska jag börja igen och se om huvudvärken kommer tillbaka då.
Så efter nästan fyra veckor utan o'boy har jag alltså börjat med det igen.


Har haft besök av Marcus kusin Maria nu på eftermiddagen, väldigt trevligt.
Och så är Marcus kompis Joel här över natten.
Jag kommer vara rätt osocial och krypa ner i sängen och kolla film rätt tidigt ikväll, men jag antar att killarna inte blir så ledsna över det ;)

Imorgon klockan 6.00 rullar bussen mot KÖPENHAMN!
Ska bli väldigt kul och jag åker med bästa sällskapet.
Hoppas att modemässan är intressant också ;)


/A


Förra våren i Köpenhamn med de bästa <3Du min vän i livet.

för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa


Somna inte osams med dig själv.Blääää!
Jag vet att ni är trötta på att läsa om min ständiga huvudvärk och då ska ni bara veta vad jag är trött på att ha den!!! Imorse vaknade jag halv sju av migrän( börjar tio i skolan så alltså alldeles för tidigt). Jag trodde jag skulle bryta ihop, jag blir så jäkla frustrerad av det. Marcus tyckte väldigt synd om mig när tårarna nästan började rinna och jag ser hur dåligt han mår av att inte kunna göra något för mig.
Nu börjar den avta efter en tablett men istället så är min mage helt i uppror. Gaah.
Jag hoppar i alla fall min första lektion idag, läraren brukar aldrig ha något vettigt att komma med och jag orkar inte riktigt ödsla min energi på den lektionen. Ska istället koncentrera mig på att orka till labben i eftermiddag. Den är mycket viktigare och dessutom mycket roligare, mönsterkonstruktion :)


Jag har kollat upp lite optiker ett par dagar nu för det är verkligen mitt sista hopp om att huvudvärken ska ge sig.
Har bestämt mig för smarteyes, de verkar ha bäst priser på progressiva vilket jag nu kommer att välja ifall jag behöver glasögon. Ångrar fortfarande att jag inte tog det när jag fick mina andra för 1½ år sedan så nu tänker jag stå på mig i den frågan. Det skulle underlätta väldigt mycket för mig tror jag.

Dessutom har jag kommit på hur jag ska ha råd med glasögonen om det blir aktuellt med nya.
Marcus och jag är duktiga på att sätta in för mycket pengar till vårt servicekonto varje månad (det kontot som lägenhets-/bilånet dras ifrån varje månad) så nu finns det en ganska stor summa där. Vilket är bra ifall något skulle gå sönder här hemma - typ spis eller kylskåp.
Men nu har jag tänkt att jag kanske kan hoppa över att betala in en månad, vilket skulle ge mig hälften av glasögonen i alla fall. En mycket bra idé om ni frågar mig och jag tror att Marcus går med på det också.
Vi pratade om att jag kanske kunde börja betala in lite mindre varje månad eftersom ekonomin är ganska knapp, men jag valde att fortsätta med samma belopp så länge jag känner att det ändå går runt. Det känns liksom tryggt att ha pengar över där ifall något skulle hända som sagt.


Nu ska jag forsöka att ta tag i dagens föreläsning som finns som powerpoint, är jag inte där kan jag ju i alla fall försöka göra något på egen hand.


/A

Monday you can hold your headDet var segt att komma upp imorse, hade ställt klockan på 8 fast jag är "ledig" från skolan idag.
I 40 minuter snoozade jag innan jag kom ur sängen, den är alldeles för varm och go på morgonen.
Hittills har jag faktiskt hunnit med mycket, ibland är det inte så tokigt att komma upp i tid minsann.
Jag har hunnit plugga, färdigställa och finslipa labbarna som ska in i dag och just nu sitter jag i träningskläderna redo för dagens spinningpass som börjar om 45 minuter.
Från och med idag trotsar jag huvudvärken (ja, den är fortfarande kvar) och tänker låtsas att den inte finns, den ska inte få hindra mig mer och med tanke på helgens vila som inte hjälpte ett dugg så finner jag ingen annan lösning än att utmana den istället. 


Har faktiskt inga andra större planer för resten av dagen än plugg faktiskt, men det känns ändå rätt okej. 
Ska ner en snabbis till skolan och lämna in labbuppgiften för rättning också.


That's my day.


/A

Ett år sedan - Time to say goodbye
För er mormor och morfar, ni finns alltid med mig.
Idag är det ett år sedan. Ett år sedan du lämnade oss. Jag kommer aldrig glömma rädslan och paniken jag kände när vi började förstå att något hade hänt den där dagen. Att allt inte riktigt stod rätt till. Att jag innerst inne visste att du redan lämnat oss men att hoppet ändå fanns kvar. Ett år av en evig saknad och sorg. Känslan sitter kvar fortfarande och jag tror att den aldrig kommer att släppa taget om mig helt.


Jag vet inte om det var ett rent sammanträffande eller om det var din förtjänst att jag just idag av alla dagar såg en reklam med denna låt, som Tommy spelade på din begravning. Jag väljer att tro att det var du.


Idag ska jag tända ljus i dina ljusstakar som jag tog hem från dig, eftersom jag inte kan tända något på graven idag.


Det går inte att få ned i ord hur mycket du och mormor har betytt i mitt liv, det går verkligen inte. Det går heller inte att beskriva hur ont det gör eller hur mycket jag saknar er varje dag.


Jag ser fram emot den dagen vi möts igen, för på något sätt så tror jag att vi gör det och tills dess så vet jag att ni är med mig, varje dag, och att ni ser efter mig när jag behöver det.


Den här är för er
Jag älskar och saknar er!

Det finns inga ord för det, på det här jävla språketIdag har jag tappat orken och lusten helt.
Jag vaknar varje dag med huvudvärk och allt jag vill är att ligga kvar och slippa gå upp.
Men jag gick ändå upp idag, hur gärna jag än ville ligga kvar. Avbokade dagens spinningpass som jag sett fram emot hela veckan. Men nu har jag bestämt mig för att hela den här helgen bara ska vara riktigt lugn och avkopplande.
Jag ska koppla bort plugget (Hur lätt det nu är när man inväntar ett tentaresultat som borde kommit för längesen!) och jag ska bara ta hand om mig själv och ladda om alla mina batterier till nästa vecka. Ska ta en lång härlig dusch med inpackning, skrubb och ansiktsmask, sen ska jag kanske baka lite gott bröd och bara skrota runt här hemma och ha det gott. Kanske till och med tar en liten promenad, men nu har den där underbara solen som sken in i sovrummet imorse försvunnit, men det är skönt att få lite frisk luft en stund.
Till veckan tänker jag trotsa huvudvärken om den hänger kvar, för då ska det tränas igen.

Jag märker hur väl det sätter sig på humöret att gå och ha sådär småont precis hela tiden. Det är otroligt krävande och jag hoppas varje kväll när jag somnar att den är borta när jag vaknar och jag blir lika frustrerad varje morgon när den inte är borta. En jävla ond cirkel känner jag.

Nu har jag i alla fall gått till läkaren och hon kunde/ville inte göra något åt det för tillfället. Tabletterna jag fick utskrivna hjälper inte alls tyvärr så jag får glädja mig åt att högkostnadsskyddet gjorde att de inte kostade mig så mycket.

Ska försöka boka in en synundersökning till veckan. Egentligen har jag inte råd till det denna månad men jag får ta från det jag sparat till Londonresan. Hälsan får väl faktiskt gå före och om det är så enkelt som att synen har blivit sämre sen jag gjorde undersökningen sist för 1½ år sedan så får det vara värt det. Bara jag slipper denna jälva huvudvärk någon gång!


Så nu jag fått klaga en stund, nu ska jag bara fokusera på allt bra.
Som att det faktiskt är helg och ledigt :)


/A

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag drömde om morfar i natt, kommer inte ihåg längre vad drömmen handlade om men den kändes fin och på något vis så harmoniskt och lugn.
Jag läste för ett par dagar sedan att när man drömmer om någon som gått bort så är det deras sätt att hälsa på, eftersom de inte längre fysiskt kan göra det.
Jag väljer faktiskt att tro på det, och jag hälsar att du är välkommen tillbaka morfar, mer än gärna, jag gillar ditt sällskap <3

På lördag är det ett helt år sedan...
Ibland känns det som att jag fortfarande inte kan förstå det. Häromkvällen tänkte jag på den dagen och alla minnesbilder flög upp i huvudet igen, det är så himla svårt att tänka på det och jag saknar dig så himla mycket! Jag saknar dig för det mesta med fina minnesbilder men ibland det blir alldeles för överväldigande och leendena och glädjen förvandlas till ett hav av tårar. Jag tror aldrig att tårarna kan ta slut när det gäller mormor och morfar, och jag tror faktiskt inte att jag vill att de ska ta helt slut. Det känns på något sätt bra att få fälla ett par tårar för dem ibland.

Dagarna lunkar på i vanlig takt men livet kan aldrig mer bli sig likt. Det betyder inte att det inte är bra, men det kommer alltid att fattas något hos mig. Ett tomrum som ingen annan någonsin kan fylla...


Jag måste säga att min tatuering till mormor och morfars minne gör precis vad jag trodde för mig.
Varje morgon och kväll när jag ser den i spegeln fylls jag av sådan värme och kärlek och jag ler av det. Jag är stolt över den och jag älskar att den står för så himla mycket kärlek för mig. Det känns på något vis som att jag bär med mig deras kärlek hela dagarna, och det var precis det jag ville när jag gjorde den.Jag älskar er!

En enda sak är givet, du bär min luft i ditt bröstIdag har varit en omtumlande dag.
Tog mitt mod tillfånga och fixade läkartid under dagen, som jag först helt mixade ihop tiden med och fick ringa upp och dubbelkolla, vilket vart tur eftersom jag tog fel på två timmar. Jag har inte riktigt huvudet med mig nu för tiden. Lite skrämmande för mig som alltid brukar ha koll på saker och ting.

I alla fall. Läkarbesöket gav mig en del att lura på.
Huvudvärken eller näsblodet var inget att oroa sig för, om det inte är så att det blir värre. Då ska jag ringa direkt igen och då sätter de igång en rejäl utredning.
De tog ett par rör blod för vissa prover och hon ansåg att mitt blodtryck var för högt för min ålder och att jag borde hålla koll på det framöver. Mitt hjärta slår också för fort. Båda kan höra ihop och kanske bara kunde bero på att jag var orolig, annars kan det ha något med min sköldkörtel att göra (ett av proven de tog).
Frågade om det var ärftligt att ha fel på den då min far har fel på sin och jag fick ett ja till svar. Med andra ord är jag lite nervös över att även jag kommer få medicin mot det. Inte nervös mot själva medicineringen såklart, det är ju bara bra om man får om det nu är fel. Jag är mer nervös över att jag är "sjuk". Tycker det räcker med astma och allergi som förstör tillräckligt i mitt liv, men man ska väl vara glad att det i så fall inte är värre.
Men med tanke på att "sjukdomen" gör att min pappa inte väger allt för många fler kilon än vad jag gör, gör det hela förstås lite mer oroande.

Ni vet nog hur det är, väntan är det värsta och man bygger upp de värsta scenarierna i huvudet och googlar gärna symptom och inser att man nog nästan borde vara halvt död vid denna tidpunkt.
Så jag har bestämt mig för att inte googla någonting och bara lugnt invänta mina provsvar, sen får jag se hur jag ska ställa mig efter det.


Tackar i alla fall Mikaela för fikastunden efteråt, det kändes skönt att få prata lite med någon direkt och ventilera ut det värsta.Just nu är jag ensam hemma, Marcus tränar, och det känns väldigt skönt.
Har lite att rensa huvudet på och huvudvärken som jag haft senaste veckorna ligger förstås i bakhuvudet och gnyr, enda "trösten" är väl att den bara finns där p.g.a. oro och stress och inte att det finns något annat elakt i huvudet som bara förstör.
Fick lite tabletter som jag ska hämta ut och preparera mig med ett par dagar, hoppas på det bästa av det.
Fick i alla fall klartecken om att det är helt okej att träna, bara jag tar det lite lugnt, så det kändes väldigt skönt att höra. Så finns det plats är det step som gäller imorgon :)
Sen lunchspinning på fredag är redan inbokad.


Jag börjar känna mig lite lugn inombords. Vissa saker har varit sköna att ventilera ut med några personer och jag känner att detta kanske kan vända. Börjar känna den där varma känslan i magen igen och jag har saknat den.

Jag ska försöka att lära mig att glädjas åt nuet och ta varje dag som den kommer. Jag har underbara vänner och jag har ett härligt hem som jag delar med en person som jag kan se en helt framtid med, det borde räcka och bli över av glädje, eller hur?Nu ska jag börja fixa med lite mat, rårapport till examensarbetet och sen är det EFTERLYST =)


/A


LösenordskyddatJag har länge tänkt på att börja med lösenordskyddade inlägg, sånt som jag vill ha ur mig men som jag kanske inte vill dela med alla. Så detta ska jag nu testa på ett tag. Om jag kommer skriva många såna inlägg får tiden utvisa.


- Du brände alla skepp tills ingen orkade vara din vänJag har haft en härlig start på dagen ändå och mitt beslut att strunta i marknadsföringen känns riktigt bra. Beslutade mig för att rensa tankarna och tog en promenad på lite drygt en timme med det bästa sällskapet i öronen - Lasse. Mina fötter är inte riktigt glada åt beslutet att ha springskorna på i denna snö så nu efter en riktigt lång varm dusch och sockor så börjar de sakteliga bli glada och varma igen om än väldigt röda.


Har fått ett mail som gav ett bra besked inför examensarbetet, detta samarbete tror jag kan bli riktigt bra, men ska förstås inte ropa hej innan vi har bokat tid och varit där på en pratstund förstås. Men det känns hoppfullt. Och det var precis vad jag behövde eftersom den här uppsatsen har oroat mig sen jag började utbildningen.


Jag ska strax springa ned till tvättstugan för att se om någon har tiden innan oss, om inte sätter jag igång med tvätten direkt så blir jag förhoppningsvis klar lite tidigare ikväll.


Ikväll ska bli en riktigt myskväll eftersom vi spenderade den gångna helgen på varsitt håll.
Jag är i stort behov av en varm och go famn, kanske blir det lite super mario på det också :)
Jag vet att han alltid kommer vara en av mina allra bästaste vänner oavsett vart livet bär i väg med oss, det känns fint.


Lasse gör mig även sällskap här hemma nu, hans musik får mig allt som oftast på bra humör och hans texter är värda att lyssna på, han är klok den där Lasse ibland.


Nepp, nu är min paus slut för denna gången, dags att hugga tag i dagens arbete.


Tack för att du finns . . .
/A

100202 - TisdagTillbaka i Borås, och det är precis likadant varje gång, blandade känslor.
Det känns så härligt att komma innanför dörren och ta ett djupt andetag och känna sig riktigt hemma, men det känns samtidigt lite tomt och det känns jobbigt att inte riktigt veta när det bär iväg med oss till Värmland igen.
Familjetid är verkligen toppen emellanåt, det laddar batterierna lite.


Idag orkar jag inte riktigt, jag sitter i morgonrocken med min kopp te, skolan börjar om en och en halv timme, men jag har redan sen jag slog upp ögonen lite för sent i morse bestämt mig för att stanna hemma. Mest bara för att jag är i behov av lite lugn och ensamhet en stund. Komma i kapp mig själv lite.
Men, bara för att jag stannar hemma så betyder det inte att jag är sysslolös, i eftermiddag är det ett berg av tvätt som ska tvättas och det ska jag varva med lite marknasföring.

Jag skulle egentligen ha tagit upp telefonen och ringt vårdcentralen imorse, men det tog emot, som alltid.
Ibland känner man sig som en hydokondriker som ingen ändå tror på. Sen är jag ganska bra på att fläkta bort allt som att det inte är så farligt. Men efter påtryckningar från mina närmsta är det nog dags att ta tag i det en gång för alla, om inte för min så för deras skull.


Jag måste säga att jag är lite trött på att snön bara faller och faller om dagarna, samtidigt som jag älskar det. Det är något med vintern som gör mig glad. Det är kallt och luften är frisk. Alla härliga minnen från när man var mindre, alla pulkaåkningar, alla röda ben som sved när man kom in i värmen. Åh det känns så härligt.


/A