There would be you




Jag ligger just nu nedbäddad i sängen med min lilla dator, det var verkligen evigheter sen sist, men jisses vad gôtt det är. Anledningen är främst fotbollsmatchen som M tittar på i vardagsrummet och att jag ville se efterlyst vilket jag nyss bittert fick erfara inte hade släpps på tv3 play än. Så istället roar jag mig med att filura och kika runt lite.


Jag börjar längta fruktansvärt efter vår och sommar nu. Få dra på sig lite tunnare kläder och börja jobba på den där fina solbrända hyn lite. Galet trött jag är på vintern.
Men jag ska samtidigt påpeka att jag älskar snön och solen i kombination som det varit ett par dagar, det är verkligen helt ljuvligt och jag har hellre snö en månad till än massa slask och blask.


Jag ser ännu mer fram emot sommaren nu efter ett erbjudande jag fick idag ;)
Tänker absolut inte ropa hej än för det är allt annat än klart, inte ens i närheten faktiskt, men jag har bekantat mig med tanken och den känns riktigt bra. Finns ett minus men funkade det förra sommaren så ska det funka lika bra denna. Det kanske till och med kan omvandlas till ett plus.



Jag har en stark hemlängtan nu, och den blir inte direkt bättre av att veta att det kanske kommer att dröja innan det blir aktuellt att åka. Inte blir det hellre bättre av att det verkligen blir mer och mer att göra i skolan hela tiden. Men det är bara att ta tag i det.
Snart är jag färdigutbildad och min första tanke när jag vaknade imorse var att jag inte vill plugga mer. Jag är trött på det och det är inget liv för mig, det känns som att det räcker nu eller så vill jag göra det jag verkligen vill.
Vi får se hur det blir.


Nu ska jag kolla om efterlyst släppts. annars tar jag nog natten nu.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback