Jag har ändrat i mitt rum



Det går framåt med tentorna, men väldigt långsamt, motivationen finns inte riktigt där faktiskt.

Men imorgon ska jag vara klar så är det bara, jag vägrar åka hem till familjen och vännerna och ha plugg kvar att göra, så det är bara att bita i och se glad ut och fixa tentorna.

Kände mig lite mobbad när jag satt uppe på skolbibblan nästan helt ensam igår, men jag fick tag på de böcker jag behövde, två kunde jag till och med låna hem så det var ju alldeles kanonbra!

Så nu har jag satt på ett par koppar kaffe och hoppas att det kan återge mig lite energi till att slutföra tentorna, bara två frågor kvar nu :)

 

 

/A


Kommentarer
Marica ☆ Rödebäck säger:

Det har du rätt i.

Fast jag anser att det finns olika saker att klaga på .. hehe. Jag klagar på att jag inte orkar städa, men jag gör ju det ändå, annars hade det sett mer fördjävligt ut här..

Det jag syftade på i mitt hiss/diss inlägg var en tjej som klagar på att hennes vänner inte vill umgås med henne. Att hon frågar gång på gång och dom säger kanske eller det vore roligt men sen rinner det ut i sanden .. jag har frågat henne flertalet ggr om vi kan träffas (har bara hälsat på affären, aldrig träffats annars) för det hade vart roligt att lära känna nya människor här omkring, men hon svarar bara "det hade vart roligt" men sen kommer hon med dåliga ursäkter och säger att hon har jättesvårt att träffa nya människor .. men varför klaga på att hon inte har vänner när hon själv väljer att inte träffa några .. ?

2010-07-08 | 17:55:45
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/
N I L M A säger:

Jag hoppas det går bra med dina tentor!



Sv: Haha, ja det är verkligen kult!

2010-07-08 | 18:41:06
Bloggadress: http://www.nilma.se
Anonym säger:

fin blogg du har !:D

2010-07-08 | 18:49:07
Bloggadress: http://eliiinjohnsson.blogg.se/
N I L M A säger:

Sv: Men åh, fusk! Aja, vi ska ju dit snart ändå :)

2010-07-10 | 10:12:56
Bloggadress: http://www.nilma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback