I´d rather be with you




Förra midsommar ;)



Då var helgen redan förbi, fast för mig så spelar inte dagarna någon större roll, jag märker att det är helg eftersom M inte jobbar då. Vore det inte för mitt dagliga piller så skulle jag inte ens ha koll på vilken veckodag det är ; )

Denna veckan ser jag fram emot, det blir en date med Björkis, kanske en med Camilla och på fredag så kommer Elin och Jimmy hit och på lördag blir det Liseberg :) Elin stannar till nästa tisdag och då tar hon och jag tåget mot Laxå för att bli upphämtade där för att åka vidare till Degerfors. Det ska bli härligt att komma hem ett par dagar, bilen går neråt Borås igen nästa söndag.

Mellan allt det ska jag klämma in lite plugg också, ska sätta igång med min sommarkurs tänkte jag så att jag kan få den ur världen sen. Tentaveckan är vecka 29, men redan nu har jag alla frågor till de två hemtentamen som skall göras, vilket innebär att jag kan börja med dem när jag vill, men lämna in kan jag inte göra förrän vecka 29. Ska försöka att bli klar med kursen innan M får semester så helst vecka 27 :)
På tre veckor borde det inte vara några problem.


Borde också ringa HP för att se om de vet vad som kan vara fel på min lilla dator :(
Den vill inte riktigt fungera för mig och jag är inte så sugen på att behöva lämna in den.


Ikväll blir det step och jag hoppas att det blir kul, är riktigt pepp fast jag egentligen kanske borde vila.
Vaknade mitt i natten till söndags och mådde fruktansvärt dåligt och svettades som en gris. Igår var jag piggare men jag orkade inte så mycket mer än att ligga i soffan/sängen och läsa, samtidigt som jag tittade på när M skrubbade badrum och tvättade fönster :) Känner mig sliten av det än och jag har ont i magen, men i värsta fall får jag väl ta det väldigt lugnt eller gå därifrån, värre än så kan det ju inte bli.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan jag tar tag i dagens göromål.


/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback