We belong



Idag är det inte lika strålande väder som de senaste dagarna, nog för att solen skiner idag med men den försvinner lite emellanåt, inte mig emot faktiskt då byggarna just nu håller på att sätta upp byggställningen runt våra balkonger vilket betyder att mina två dagar på balkongen i solen med en bra bok är ett minne blott. Men lite ränder efter bikinin hann jag allt få ;)


Idag ska jag passa på att sy, jag har skjutit undan det för länge nu så det är på tiden, dessutom är det ju så himla roligt så jag förstår inte varför jag skjuter så på det.


Igår blev det en mysig fika med Camilla ute i solen på Viskan, sen åkte M och jag för att titta på fotboll, men vi stannade bara en halvlek för sen var solen för låg att det blev iskallt. (Inte heller mig emot, hehe.)


Fick min plattång igår, den skulle bli varm på två sekunder och det blev den bannemej också, sjukt.
Testade den lite och jag älskar den redan, ska försöka testa att locka håret med den idag tänkte jag.


Senare idag (ikväll?) kommer Elin och Jimmy :) Det ska bli så himla kul, och imorgon blir det Liseberg, hoppas verkligen på fint väder!



Nepp, börjar med en dusch med lite bra musik tror jag.


ciao
/A

Kommentarer
Juwligast säger:



Hej!

Just nu är jag i stort behov av hjälp, din hjälp. Det är nämnligen så att jag är med i en fototävling där jag är en av finalisterna. Och jag behöver röster. Din röst! Det skulle verkligen vara jättegulligt av dig om du gick in på den här länken http://jenniifer.webblogg.se/2010/june/beslutsangest.html#comment och skrev i kommentatorsfältet nummer 3, det numret på den bilden jag har tagit, det tar inte lång tid och jag skulle bli jätteglad verkligen!

Kram på dig :)



2010-06-20 | 23:21:56
Bloggadress: http://juwlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback