I'm the baddest girl in town



Okej, okej, okej, jag vet, jag är den sämsta bloggerskan (jag vet inte ens om det är något jag vill kalla mig, vad säger ni om er själva?) i världen.

Fast, min otroligt tunna uppdatering har sin förklaring.
Det är så att jag har prioriterat plugget framför allt annat ett tag nu, men däremellan dök det upp något som jag har klurat, filurat och funderat på.

Jag fick ett jobberbjudande, ett som egentligen passade in på mig lika bra som handen i handsken. Jag har alla kriterier och det passade utmärkt med min utbildning och det är dessutom i den stad där jag hoppas att vi en dag hamnar.

M e n efter långa överväganden av plus och minus sidor så tror jag att minussidan vann.
Jag är helt enkelt inte redo att hoppa av skolan, bege mig från Borås, inte än.
Jag hade aldrig tvekat om det skulle ha varit om ett år, eller kanske inte ens om ett halvår, men nu är för tidigt. Jag hade kanske heller aldrig tvekat om det inte vore så att mitt beslut även påverkar en till, det påverkar Marcus egentligen mer än det påverkar mig i nuläget. Det är svårt att säga, jag kan egentligen inte tala om hur jag hade resonerat om jag varit singel.

Så, jag har helt enkelt vridit ut och in på mig själv för att veta vad jag vill och försöka ta hänsyn till alla aspekter och i slutändan nu tror jag att jag är nöjd med mitt val. Magen och hjärtat känns lugnare och jag tror inte att jag är riktigt färdig med Borås än.


Jag lever med tanken på att allt sker av en orsak och det som är menat, det är menat.
Så med andra ord så kanske det väntar något ännu bättre runt hörnet, vem vet?


Det är i alla fall så läget har varit det senaste.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback