I see sky







Helgen har varit underbar - även inräknat med ett par mentala breakdowns, jag antar att man behöver rensa luften ur sig själv ett tag, för i lördags svämmade det över rejält.
Det blev en tur till Göteborg och även ett besök på Kållered och IKEA, igår en snabb visit uppe på Knalleland.
Det var inte så många fynd som fick följa med hem, men det spelar egentligen inte så stor roll. Vädret har varit helt underbart i helgen.


Jag har sedan jag kom hem från skolan för två timmar sedan suttit i soffan och bara njutit av lite egentid framför datorn utan några som helst andra ljud än tangenterna och klickandet.
Jag hade bokat in mig på ett pass step på friskis men jag väljer att inte fullfölja det, istället tänker jag fortsätta njuta av ensamheten (Marcus har match). Det är vardagslyx för mig, misstolka mig rätt, jag älskar att ha Marcus bredvid mig men efter att ha bott ihop i fem år så är de ensamma stunderna rätt sköna.
Jag måste dock masa ur rumpan ur soffan för att bege mig ner till Maxi för lite handling av mat, men sen kryper jag upp här igen och passar på att måla naglarna och lite mer vardagslyx.

Nu känns det verkligen som att allvaret har börjat när det gäller skolan och min fokus ska vara 110%, det har jag lovat mig själv och jag tror faktiskt att jag denna gången kommer att lyckas även om jag kommer att få kämpa.



/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback