on the road again






Utanför fönstren är det en underbar dag med sol och blå himmel, jag gissar att det är sådär otroligt höstigt kallt och härligt i luften.
Sov otroligt dåligt i natt, kunde först inte somna för att magen gjorde ont på ett konstigt ställe, när jag väl somnade så vaknade jag otaliga gånger under hela natten. Så när klockan vid sju snåret började ringa så stängde jag av det och beslutade mig för att strunta i att jag hade tvättid. Jag hoppas verkligen att jag har underkläder så att det räcker över helgen ;)


Såhär på dagen tycker jag att det är ganska mysigt att vara ensam hemma, dricka kaffe eller te i lugn och ro och filosofera lite över livet, på kvällen är det dock värre, det är då jag vill krypa upp i hans mysiga famn och bli kliad på huvudet som en lite kattunge.
Det känns konstigt att inte ha honom hemma, men samtidigt så är det skönt att ha lite distans, jag tror att vi behöver sakna varandra lite emellanåt för att inte ta varandra för givna i vardagen.


Min bror smsade mig igår och talade om att Kevin har fotbollscup på lördag, så jag ska ta en sväng ner till Stora Halla och heja på honom. Jag har faktiskt inte haft chansen att se någon av hans matcher tidigare så jag ser fram emot det och jag hoppas han blir glad när hans favoritfaster kommer ;)
Vi blev också inbjudna till ett restaurangbesök när han fyller 30 i november med hela våran familj, och ska jag vara ärlig så har det aldrig tidigare inträffat. Så det blir mamma, pappa, bröder med barn och respektive, jag och Marcus. Det är något jag verkligen ser fram emot.
Jag har på senare tiden blivit väldigt familjär av mig, jag har insett vikten av att ha en nära relation och att vårda den relationen för det är trotsallt personer som aldrig någonsin skulle sluta ställa upp och som alltid älskar varandra ovillkorligt. Kanske börjar jag bli vuxen äntligen.



/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback