Silica plus & B-max



Sitter och pluggar och försöker få in något i huvudet - det går helt okej faktiskt.
Köket är nog mitt bästa pluggställe i lägenheten, annars fastnar jag så lätt framför tvn och liknande.


Ikväll och imorgon påbörjar jag en vitaminkur för min katastrofala hy och mitt slitna hår.
Dels kommer jag varje kväll att ta en Silica plus och varje morgon (utöver vanlig multivitamin) ta en B-max tablett som innehåller en hel drös B-vitaminer.
Vad jag har läst mig till så kan man inte överdosera b-vitamin utan det som kroppen inte tar upp följer helt enkelt med ut igen. B-vitaminer ska tydligen också göra en piggare och är bra om man tränar - så jag hoppas att min kroniska trötthet kanske mattas av lite och jag återfår min gamla härliga energi så småningom.





När det gäller huden och håret så kommer det säkerligen dröja ett halvår eller mer innan jag ser någon skillnad, men jag får helt enkelt tålmodigt vänta. Fungerar det så är det ju helt klart värt det, utan tvekan. Eftersom båda tabletterna har några vitaminer gemensamt så kanske, kanske, det ger mer effekt. I sure hope so.


Så jag ska försöka föra någon slags dagbok över detta, dels för att följa utvecklingen och ge det en rejäl utvärdering senare, men också för att det kanske kan hjälpa någon annan i framtiden med liknande problem.
(och med det har jag även startat en kategori för just det här i bloggen.)



Men nu ska jag återgå till plugget, har ett antal sidor till att plöja igenom innan jag får ta kvällen och krypa ned.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback