Du är välkommen hit






Det är en underbar dag idag, det är fredag och något annat än underbart kan det väl inte bli när solen strålar? Hade bestämt sovmorgon men solen bestämde att det var dags att stiga upp halv nio imorse, inte mig emot. Har haft en lugn och härlig morgon med kaffe och läsning.
 
Igår var det visning av lägenheten, det kändes väldigt pirrigt, och skumt. Skumt att ha människor i m i n lägenhet som ska utvärdera och kanske sedan köpa en. Egoistisk som jag är vill jag inte att någon annan ska ha min lägenhet, haha. Kan kan flytta med sig den till Karlstad tror ni?
I alla fall så kändes det lite bättre igår, vi hade ganska få bokade visningar men det hade trillat in ett par stycken under gårdagen plus att några som inte bokat dök upp. Så allt som allt var det nio stycken och kollade. På söndag har vi sista visningen, vi får se hur många som kommer då.

Sitter och väntar in att Jennie ska slå en pling. När hon gör det är det dags att bege sig ner mot staden och fixa en intervju. Sedan slår jag nog en runda på stan, behöver växla pund till danska kronor - på fredag är det KÖPENHAMN! Ska även växla tillbaka lite norska kronor som M hade över. Pengar in :)

Behöver köpa mig ett par nya jeans, eftersom mina favvisar från högstadiet nu bestämt sig för att inte vilja samarbeta längre. Jag hade visst ett stooort hål i rumpan, märkte att det blev lite kyligt där igår, haha.
Med tanke på att det är över tio år sedan jag köpte dem så kanske det inte är helt dumt att faktiskt köpa nya heller, det är nog på tiden. Nu när jag tänker på det... crazy att jag fortfarande kommer i dem efter tio år. Galet. Dessutom får jag en känsla av att jag börjar bli gammal också. Blöh :)

Haha galet osammanhängande inlägg, men så får det väl vara ibland.

/A


watching the days go by



 

We♥It


Idag har det gått riktigt bra på pluggfronten, mycket som har bockats av på min lista att fixa. Skönt. Nu är det bara att ta tag i städning inför visningen imorgon, vilket innebär att jag ska skura balkongen och tvätta fönster. Marcus får ta badrummet och sen är det allt det där vanliga, dammsuga och skura alla rum. Jeeej.
Vi har haft lite otur med det här med försäljningen, det ligger t v å lägenheter till ute nu i vårat hus. En i varje husnummer. Med andra ord stor konkurrens vilket såklart inte är speciellt bra för våran del. Så vi får väl se om vi kommer gå med någon vinst, hur som helst kommer vi i alla fall kunna lösa upp lånet och det är väl huvudsaken. Min mamma säger att vi inte ska vara giriga ;)

Hur stört är det inte att det snart är maj? För tusan, snart blir jag ju tjugofem.
Det innebär också att dagarna i skolan nu verkligen är få kvar, gissa om det känns skrämmande och spännande på samma gång? Konstig känsla det där.

Kan ju passa på att tala om att alla mina tentor nu officiellt är avklarade! Grattis till mig :)

/A


Jag är nästan där



Good morgon. Det är helt underbart att ännu en dag vakna upp till skolsken. Igår eftermiddag smög sig huvudvärken på, så jag misstänkte att det låg åska i luften. Dock small det aldrig till men jag längtar allt efter lite regn nu. Inte för att jag inte gillar solen utan för att naturen behöver en liten regnskur så att allt blommar upp snabbt.

Igår lästes det för fulla muggar så idag ska det skrivas detsamma. Blir en fullspäckad pluggdag idag med, men idag ska det bannemig bli klart också. Får se om jag kanske hinner med någon liten soltimme på balkongen också, satt där igår och fick minsann liiite färg - bra för att vara mig.


Nu ska jag äta upp mitt ägg och dricka upp kaffet och köra igång dagen.


/A


För den som letar



Det är sex dagar sedan jag skrev sist och årets påskfirande är nu förbi. Helgen hemma i värmland var fantastisk, strålande sol och härligt sällskap i form av både släkt och vänner ♥
Det händer en hel del där hemma och det känns skit rent ut sagt att inte kunna finnas där mer när man behövs. Det är en utav anledningarna till att jag längtar så fruktansvärt mycket efter att flytta hem igen. Jag vill kunna ge en stärkande kram precis när den behövs.

Vi åkte tillbaka hem till Borås en dag tidigare än tänkt, så under gårdagen passade vi på att rensa på vinden och inför visningen i lägenheten. Vi var knappast ensamna uppe på soptippen igår ;)

Idag dyker jag ner djupt i plugget. Har spenderat förmiddagen på balkongen i solen med en av böckerna, efter lunch - som jag för tillfället äter - är det dags att dyka ner i bok nummer två. Sen ska det skrivas! Jag har en del att ta igen eftersom det blev långledigt nu över påsk.

Tjae... det var väl egentligen allt jag hade för stunden, ville mest visa att jag lever.

/A


Pôska'



Dagarna flyter som på som de ska. Vi ligger rätt bra till med examensarbetet så efter idag tar vi lite "påskledigt". Ska bli härligt att komma hem till familjerna lite. Det blir troligtvis sista gången innan sommaren nu.

På tal om sommaren så pratade jag med IKEA igår och jag kommer hamna hos den personen som intervjuade mig och kommer spendera min sommar på sovrum. Det känns SÅÅ bra! Hon lät så entusiastisk över att jag skulle få komma till just hennes avdelning så det känns verkligen som att jag kommer trivas HUR bra som helst (och att jag gjorde ett bra intryck på intervjun). Kommer att börja den sjunde juni och då får jag börja att vara med på ett avdelningsmöte - lärorikt :)
Dessutom var hon väldigt hjälpsam när det gäller skolan och sådär. Hon ville egentligen att jag ska börja utbildning och sådär i maj men det blev i juni ändå, allt för att skolan ska få gå först. Det känns väldigt bra eftersom jag gärna vill fokusera helhjärtat på examensarbetet i första hand.
Sedan skulle hon försöka fixa så att jag kunde få ledigt vecka 33, vilket hon inte trodde skulle vara några större problem eftersom jag sade till i god tid.

Vad händer vecka 33? Jo, mina underbara vänner har kommit med den helt fantastiska idén om att vi (4 tjejer) ska ta en resa tillsammans. Det blir min älskade Lena och min älskade Elin och sedan deras gemensamma vän Linda. Kan det bli bättre, tror knappast det va?! Åh vad jag ser fram emot det!


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa iordning mig lite. Idag blir det intervju för examensarbetet och sen beger vi oss mot skolan för att sammanställa det lite.

Ser lite mulet ut idag, tråkigt med tanke på hur underbart vädret varit senaste två dagarna. Men kanske är det lika bra för igår satt vi mest ute i solen och glassade istället för att plugga. Men det var helt klart värt det, hehe.


/A


LOVELY DAY!



Idag har nog lätt varit den härligaste dagen på året. Solen skiner och värmer såå gott. Har spenderat halva dagen fikandes tillsammans med Mikaela - ute. Sedan hängde vi bara i det härliga vädret och pratade om allt och inget, precis som det ska vara såna här dagar. LOVELY.

Idag hade vi en förhandsvisning av lägenheten och de la ett bud direkt, dock tyckte vår mäklare att vi inte skulle nöja oss med det utan lägga ett motbud. Får se vad som sägs om det.

Helgen var fantastisk. Det är så underbart att ha Elin här och det är bara oss det händer konstiga saker för. Säger bara Falköping och för starka drinkar - så har jag inget mer sagt.

Det är såna dagar jag verkligen känner hur underbart det ska bli att kunna träffas mer ofta och framförallt mer spontant. Jag har underbara vänner här i Borås men ingen känner mig så bra som mina vänner där hemma. Jag tror även starkt på att äkta vänskap håller trots avstånd och jag hoppas verkligen att vårt gäng här nere håller den kontakten sedan när vi far åt olika håll.


Sitter på balkongen och verkligen njuter nu. Underbara dag.

/A


F*ck



Den här dagen startade verkligen inte bra. Jag har sovit fruktansvärt dåligt i natt, för det första kunde jag inte somna och när jag väl gjorde det så vaknade jag minst en gång i halvtimmen. Inte kul. Tur att jag får sällskap ikväll och imorgon. Sen slår jag på datorn i vanlig ordning och får se att en granne två trapphus bort ska sälja sin lägenhet, med visning bara några dagar innan oss. Det kommer ju självklart påverka vår försäljning eftersom den lägenheten ligger ute för 495 (våran 525) och de hade minst lika fin lägenhet. Sjutton också! Det var verkligen inga nyheter jag ville ha idag, blää!

Nej, jag tror jag läser tidningen istället.

/A


Myskväll



Kroppen är skrubbad och insmord, ansiktet är lent som en babyrumpa och håret doftar underbart av nytt schampo och balsam - ensamkväll när den är som bäst. Nu sitter jag i soffan med en skål chips och ett glas iskall coca-cola. Kvällen är helt perfekt, förutom en liten sak. Det fattas någon här bredvid, soffan är alldeles för tom. Det är inte samma sak att titta på lyxfällan utan dig! Snart väntar en ännu tommare säng, bläh för att sova ensam i dubbelsäng.

Det är trotsallt bra att vara ifrån varandra lite emellanåt. Man tar varandra så himla lätt förgivet när man bor tillsammans och ses i princip dygnet runt. Nu får man chansen att sakna sin andra hälft och faktiskt lära sig att uppskatta varje minut tillsammans.




/A


Moorning



Idag är det ingen kul dag att vakna till. Jag är lite fjantig när det kommer till att M åker bort, men som tur är så blir det bara en enda natt ensam för resterande nätter har jag mitt andra hjärta här :) Dock borde jag ta tillvara på tiden ikväll, det är ju faktiskt sällan jag är ensam. Kanske får bli en riktigt tjejkväll med fotbad och allt sånt där. Har jag förresten sagt att vår nya lägenhet har BADKAR? ;)

Igår var vi ju på fälstudie och det var intressant och vi fick nog med oss det vi behövde. Nu måste vi försöka komma igång med intervjuerna med så att vi har något att jobba vidare på. Tanken är att jag ska försöka få ihop några rader om traditionell prissättning nu under morgonkvisten. Vid lunch ska jag skjutsa Mn'M till Göteborg och efter det ska jag möta upp Jennie för opponeringsskrivning. Det blir med andra ord en låång dag idag.

Ska hämta ut två paket också, wiie. Kanske ska jag till och med försöka få ihop ett par Londoninlägg ikväll, jag är sjukt sämst på att ta tag i det.


/A


Kom ihåg mig då



Jag sov otroligt dåligt inatt och jag insåg att jag verkligen inte saknar mina sömnproblem för jag höll på att bli galen en sväng. Somnade tillslut, dock alldeles för sent för mitt eget bästa. Huvudvärken ligger bakom nånstans och lurar, jag ska försöka lura den till att hålla sig borta istället för att komma fram.
Idag ska vi på "fältstudie" på vårat företag som vi skriver om i examensarbetet, det ska bli spännande. Ett skönt avbrott mellan allt skrivande.

Dagarna rullar verkligen på nu. Imorgon åker M till Hemsedal och lämnar mig för ett par dagars skidåkande, men istället kommer älskade Elin på fredag och gör mig sällskap och det är nästan ännu bättre ♥ Nästa vecka är det påsk och då blir det hemfärd. Den här gången ska jag suga in all värmlandsluft jag kan och bara njuta av att vi snart är där. Jag tror inte ens att det kommer kännas jobbigt att åka tillbaka till Borås den här gången.

Nu måste jag lägga på ett kol, jag är redan sen.
Dricka upp kaffet och sminka mig.

Tjoo
/A


Vem är jag för dig då?




We♥It


Det går bra nu. Vi fick lägenheten vi sökte. Vilket betyder att från och med den första juli bor vi i en trea i Karlstad. Wiiie! Jag går runt i något slags luckorus om dagarna nu, det kan också ha att göra med att våren verkligen är på ingång och att våren just är min favorit årstid. Det pirrar i magen när jag ser M, det är som att vara nykär igen ♥

Igår lossnade det lite i skrivkrampen på examensarbetet. Idag är tanken att den ska släppa helt. Ska försöka skriva ihop en hel del teori. Oturligt nog plockade vi ner balkongmöblerna igår eftersom det var så himla underbart väder och jag ville sitta ute idag och läsa. Idag har det regnat och är grått, typiskt.

Tog mig iväg till gymmet igår, taggad till hundratio. Men, något hände och väl där så fick jag svårt att andas och höll på att svimma ett par gånger. Så jag tog mig bara igenom halva mitt träningsprogram, sedan fick jag gå hem igen. Jag tror att förkylningen jag hade innan London kan sitta kvar på mina lungor och att det påverkar min astma. Sedan tror jag att jag hade ätit för dåligt så jag trolitvis fick något blodsockerfall. Läskigt var det i alla fall.  Jag hann åtminstone träna så pass mycket att jag har träningsvärk, det ger mersmak! :)


Nej, nu har jag pausat lite för länge - skrivdags!


/A

Någonting måste undgått min blick


We♥It




Måndag och snart mitten på april. Idag är det sju grader här på morgonkvisten vilket innebär att vinterjackan nog sett sitt sista ljus den här våren, wiie. I lördags rotade jag fram min (fejk)skinnjacka och ballerinas, gissa om jag verkligen trivdes i det! Det är helt underbart att få byta ut tunga och bylsiga jackor mot snygga och lätta. Det är då våren startat på riktigt för mig.

Jag är otroligt måndagstrött och opepp idag, jag måste verkligen komma igång snart. Har varit i dvala lite för länge nu. Visserligen har det varit så himla mycket med lägenheter och jobb och allt det där emellan innan så det kanske inte är så konstigt om kroppen nu laddar ur sig helt. Men nu får den nog ha laddat tillräckligt.

Gymmet är ett ställe som verkligen blivit bortprioriterat senaste månaden/erna så nu spritter det i kroppen på mig. Jag är såå träningssugen! Får se om jag kilar iväg dit senare ikväll och om M har tid att följa med - det är roligare att träna två.

Nu ska jag i alla fall dricka upp kaffet och ta mig en dusch. Sedan beger jag mig mot skolan och Jennie.


/A

Detaljbild




Något som ligger mig riktigt kärt om hjärtat här hemma är den här vackra kronan. Den fick jag och Marcus 2007 i förlovningspresent av min älskade morfar. Då visste vi inte vad den skulle användas till - vi hade aldrig sett någonting liknande innan. Nu finns dessa kronor i alla former och färger överallt - tråkigt nog. Men det är ett ting jag aldrig någonsin kommer att göra mig av med, den är så vacker och betyder massor för oss båda. Jag försöker att samla vackra budskap, hjärtan och änglar i den, allt för att påminnas om den enorma kärlek och även saknad som finns omkring oss ♥

/A


När det blåser på månen



Idag har jag verkligen hållt på med massa hemlighetsmakeri - älskar't! Det här är något som bara måste hända! Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det.

Sedan har jag tagit tag en sak jag velat länge, nu hoppas jag att jag får som jag vill. Det finns nämligen en ring efter min mormor som jag gärna vill ha. Den ligger i en låda nedpackad någonstans i någon släktings garage. Jag har bett min kära mor om den ett flertal gånger men hon har inte frågat sina syskon om den för att hon tror att det kommer bli tjafs. Jag tycker dock att det känns tråkigt att den inte ska bli använd. Så nu har jag tagit tag i det själv och mailat alla mina mostrar/morbröder (utom en) och frågat om någon annan är intresserad - annars tar jag den! Så nu hoppas jag att ugången blir den att ingen annan är intresserad, den ringer skulle betyda mycket för mig att få bära. Även om jag måste lämna in den och få den uppsnyggad först, för den har varit med ett par år kan man säga.

Nu måste jag dock ta mig i kragen och fixa det där plugget. Det är dock svårt att koncentrera sig när det är så mycket som händer runtomkring och när det finns så spännande saker att planera och hoppas på, hihi.


/A


Sunny sunday



Marcus har lämnat mig för en dag på jobbet, tråkigt nog en vacker dag som denna. Det innebär också att mitt samvete säger mig att jag bör passa på att plugga. Jag har precis druckit upp mitt kaffe och lagt en ansiktsmask, om en stund beger jag mig mot en lång och härlig dusch. Nu ska hon bli ren! Sen in i myskläder och på med plugghumöret - här ska skrivas!
Nu önskar jag att vi hade ett skrivbord i sovrummet precis bredvid balkongdörren, då hade jag suttit där med dörren öppen och fått härlig luft och lyssnat på fåglarnas härliga kvitter. Vänner, det är vår!


/A


Härlig helg!



Dagen igår var en riktigt glädjedag, härligt. Det var kul att överraska Marcus med att berätta om jobbet, men hur lätt tror ni det var att hålla tyst? Vi hämtade ut min kamera som varit på lagning för andra gången. Dock tror jag att jag kom riktigt billigt undan, jag betalade ingenting den här gången eftersom det gick på servicegarantin från förra lagningen. Förra gången justerade dom bländaren, den här gången hade de bytt ut den mot en ny. Vilket egentligen borde innebära att det kostade mycket mer - jag är glad! :)

Efter att vi hämtade ut den tog vi en fika och det var då jag berättade och han blev så glad och samtidigt skrattade vi åt att jag faktiskt hela tiden sagt att den dagen jag ger upp och postar ansökningar till andra ställen så kommer de ringa. Marcus förundras över min magkänsla :)

Vi fick se bilderna från fotograferingen av lägenheten igår och det var nästan så att jag ville boka tid till visningen. Jag insåg hur mycket jag älskar den här lägenheten, det är verkligen mitt bästa köp någonsin! Så det kändes lite vemodigt att veta att den går ut på annons och att någon annan kommer ha turen att få bo här. Dessutom blir ju allt mer verkligen för varje dag som går. Vi är inne i april nu, vilket innebär att det inte är många dagar kvar alls i Borås...

Idag byter vi till sommardäck på bilen och om den blir klar i någorlunda tid så drar vi en sväng mot Gällstad och Lager157. Kul att komma iväg och göra någonting istället för att bara vara hemma.


Jag gav Marcus ett förslag igår, jag tror att han nappade. Jag tänker dock vara hemlig om det, men det handlar i alla fall om vad vi kan göra om vi går med ganska bra vinst på lägenheten. En del ska såklart sparas för ny kontantinsats på ev. hus eller ny lägenhet i framtiden. Men en del av pengarna ska gå till något jag längtat efter ;)


Ha en härlig helg nu alla fina!
/A


En bra start på helgen!



Idag är en BRA dag! Jag har dragit ut på det där med att skicka ut CVn eftersom jag någonstans ville tro att jag fick jobbet på IKEA. Men M började bli lite suris över min jobbsituation och det fick ju mig också att inse att jag måste söka andra. Så imorse la M på alla mina sjutton ansökningar som jag skrev ihop igår. Vilka ringer strax efter elva? Jo, IKEA - Jag fick jobbet! :) Men det var precis som jag väntat, att så fort jag tagit mig i kragen och söka andra så skulle de ringa upp - jag hade rätt ;) 
Vi kom fram till en bra deal, skulle jag få ett bättre jobb så får jag säga upp mig, vilket känns otroligt skönt. Tjejen jag pratade med kunde nämligen inte i nuläget säga hur många timmar det kommer att röra sig om så hon hade full förståelse för om jag skulle få ett annat "mer säkert" jobb i första hand. Däremot trodde hon att det skulle bli normal heltid eftersom jag kunde tänka mig att jobba inom hela varuhuset. Så jobb = CHECK!


Fast, en annan sak som verkligen glädjer mig idag. Det var betyget på metodtentan! JAG KLARADE DEN! Det trodde jag verkligen aldrig att jag skulle göra och jag har haft lite smått panik över att behöva göra om den eftersom jag inte har en aning om hur jag skulle kunna klara den någonsin!

Så ikväll ska det firas. M vet om att jag klarade tentan, men än vet han inget om jobbet ;)
Det kommer bli en rolig överraskning för honom.


Wiie, bra start på helgen! :)
/A


Friday



Andra våningen bakom trädet - vår blivande bostad i Karlstad?



Den här veckan har verkligen flugit förbi
likt vinden igår. Jag hade önskat att jag hade haft några timmar extra den här veckan, men så är det ibland. Det får nog bli lite helgplugg för min del, fast egentligen gör det inte så mycket. Det är ganska roligt att skriva examensarbete.

Igår tackade vi ja till lägenheten efter att ha fått en massa bilder från svärisarna därifrån. Den ser helt okej ut för att vara en hyreslägenhet, men jag insåg hur sjukt mycket jag kommer sakna den här lägenheten vi har nu. I alla fall så väntar jag ivrigt på svar ifall det blir vi som får den eller inte. När jag tackade ja, stod det i alla fall att ingen annan hade tackat ja innan oss och jag tror att de kan ha systemet "först-till-kvarn". Det allra bästa med den är nog den ändå ganska billiga hyran och det tredje rummet! :)

Vädret är grått och trist, men det är bara bra idag, har en hel del plugg att försöka ta igen nu. Ska rota fram lite gamla böcker på vinden också så håll tummarna för att jag kommer åt dem. Vinden är mer än överbelamrad med grejer skulle man kunna säga!

/A


Sjutton ansökningar senare... Håll tummarn...

jobb (MMS)

Sjutton ansökningar senare... Håll tummarna! :)


Curriculum Vitae



Jag har kört fast lite i plugget för dagen, så istället tar jag nu tag i mina CVn. Här ska det skrivas, printas och skickas iväg. Jag är såklart ute på tok för sent tack vare min dumdristighet att vänta in svar från IKEA. Men, hoppet är det sist som överger en så jag får hoppas in i det sista. Har faktiskt kollat lite kurser på Universitet i Karlstad i allra värsta fall. Sen hoppas jag på sommarkurserna.

/A


Där sola' alltid skiner





Igår slog det mig verkligen, jag må vara trögfattad, men ju fler dagar som går - desto närme kommer det. Flytten. Nu när vi kanske har en lägenhet på gång så blev det ännu mer verkligt. Vi ska ju för tusan flytta till Karlstad snart! Jag som älskar Karlstad. Jag insåg det igår när det sjönk in, många av mina bästa dagar har spenderats just i Karlstad och med Elin. Nu ska jag bo där och kan ha hur många bra dagar jag vill där. Dessutom med en trea så att det alltid finns plats för vänner att sova över. Det känns tråkigt att lämna Borås men det känns ännu bättre att komma till Karlstad ♥
Innan vi flyttade till Borås hade jag aldrig kunnat tänka mig att bo i Karlstad, jag tyckte det var för långt från familjen, haha. Tur att man är bättre vetande nu. Ååh, det pirrar i magen. 

/A

Crazy days



Jag vet inte vilket ord som beskriver mig bäst just nu, men urmjölkad känns på något vis passande. Efter tre hektiska dagar och sena kvällar med totalröjning av lägenhet och städning inför fotografering idag så känner jag mig helt slutkörd och vill helt bara krypa ned och sova ett par dagar.
Det blir hemmaplugg två dagar nu framöver och jag ser fram emot att inte ställa någon klocka imorgon och försöka sova ut så att jag orkar med att skriva lite teori i examensarbetet. Nu blir det lugnt på lägenhetsfronten ett par veckor framöver. Vi ska godkänna bilder och annons om ett par dagar och sedan ska lägenheten utannonseras, men visning blir först efter påsk vilket känns otroligt skönt. Då hinner vi både röja garderob och vila upp oss hemma i värmland.

På jobbfronten ekar det lika tyst och tomt än, men däremot kan vi ha fått lägenhet äntligen och till min stora glädje får jag äntligen en trea = SYRUM! Jag skriver kan ha fått lägenhet eftersom jag inte riktigt fattat systemet men jag tror vi står först i kön och har till och med måndag på oss att tacka ja. Därför får svärisarna äran att gå på visning imorgon och kolla ifall den duger. Det är "bara" en hyreslägenhet så vi får nog vara beredda på att standarden är långt under våran vi har idag, men huvudsaken är ju att vi får en bostad. Sen får vi väl byta upp oss senare. Tråkigt nog är inflytt 1a Juli, vilket är en månad för sent, men det får lösa sig ifall jag får jobb tidigare. Jag vet ju att jag har min familj att bo hos eller svärisarna och det går att pendla från båda ställena under en kortare period utan att det blir alltför jobbigt.

Nu tror jag att jag ska slå igen de blå en stund här på soffan...

/A


Välkommen hem



Då har man precis kastat sig in i vardagen igen efter fyra helt fantastiska dagar i London. Nu är dock stressen total eftersom vi har anlitat mäklare som på onsdag ska fota lägenheten. Vilket innebär att det är storstädning och rensning som gäller och det är inte det lättaste att hinna på två dagar när M jobbar och jag borde skriva examensarbete. Vi fick en lista på saker som ska fixas och en del av detta måste vi hinna köpa, Gaah. Fast med ett par djupa andetag ska det nog gå vägen det här med. Efter fotograferingen blir det lugnt någon vecka innan visningarna drar igång så jag får jobba extra mycket då istället. Allt ordnar sig, så är det.


Jag har fortfarande inte hört någonting från IKEA, vilket innebär att jag nu officiellt släpper det och inser att jobbet inte blev mitt. Så, det är dags för massutskick av CVn framöver nu.

Men nu ska jag dricka upp kaffet och börja ladda inför tvätt och städ.

Välkommen tillbaka till livet.

/A