Jag är nästan där



Good morgon. Det är helt underbart att ännu en dag vakna upp till skolsken. Igår eftermiddag smög sig huvudvärken på, så jag misstänkte att det låg åska i luften. Dock small det aldrig till men jag längtar allt efter lite regn nu. Inte för att jag inte gillar solen utan för att naturen behöver en liten regnskur så att allt blommar upp snabbt.

Igår lästes det för fulla muggar så idag ska det skrivas detsamma. Blir en fullspäckad pluggdag idag med, men idag ska det bannemig bli klart också. Får se om jag kanske hinner med någon liten soltimme på balkongen också, satt där igår och fick minsann liiite färg - bra för att vara mig.


Nu ska jag äta upp mitt ägg och dricka upp kaffet och köra igång dagen.


/A


Kommentarer
Helena säger:

brukar läsa din blogg men är dålig på att kommentera så jag vill bara säga hej

2011-04-27 | 10:44:17
Bloggadress: http://helenaskvarter.blogg.se/
Lina säger:

Nej precis! & jag är verkligen pedant och bryr mig (helt onödigt egentligen) otroligt mycket om vad folk tycker om just mitt hem! Det är helsjukt! :P Vill att alla ska trivas och att dem ska tycka att det är mysigt, varje gång lixom. :)



Jag längtar också efter lite regn, trodde också att det skulle komma en riktig regnskur med åska och blixtar här igår men det gjorde ju aldrig det. :( Det hade varit riktigt mysigt. :)



När flyttar ni?

2011-04-27 | 11:14:38
Bloggadress: http://linamedfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback