When you say nothing at all



Idag var jag tillbaka och jobbade på IKEA. Det kändes lite motigt till en början, varför vet jag inte riktigt, men väl där så kände jag mig såå hemma igen. Sökte ett ledigt jobb där idag som jag verkligen vill ha. Snälla håll tummarna!


Nu sitter jag hemma och njuter av lite ensamhet. M är på Mallis i värmen så jag ska försöka att ta hand om mig den här veckan och vila upp mig. Jag ska sy, pilla med min nya mobil och kolla film. (Även läsa min sommarkurs som helt blev bortprioriterad under sommaren.)

Jag börjar med att kapa håret imorgon, dock vet jag fortfarande inte riktigt hur. Jag hoppas verkligen hon är bra, för hon kommer i princip få fria händer. Efter klippningen ska jag ta mig en shoppingrunda för mig själv.
Det känns lite tråkigt att inte ha sällskap, men det är lika bra att jag vänjer mig med den situationen. Mysigast hade varit att pausa för en kaffe med någon härlig vän.

Nu ska jag gosa ner mig lite i soffan med ett glas coca cola med en citronskiva i.


Ciaoo
/A

Kommentarer
Siri säger:

En bra sak med att tvingas vara ensam ibland är att man lär sig att uppskatta sitt eget sällskap. Nu tycker jag att en shoppingrunda med enbart mig själv kan vara en av de bästa :) Kram på dig!

2011-08-29 | 22:15:00
Bloggadress: http://siribeckman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback