M å n d a g 2011.02.14




Kaffebryggaren är laddad, solens strålar nuddar min nacke här där jag sitter vid köksbordet och begrundar helgen som varit. Den sprang förbi, snabbare än någon helg tidigare. Det är väl så som det sägs, tiden går fort när man har roligt. Ett härligt fredagsmys med fina vänner och sushi-/spelkväll med andra har förgyllt den här helgen helt.

Där emellan får jag väl kanske säga att det varit kaos i mitt huvud. Jag vet inte, men jag tror nästan att jag står inför en tjugofemårskris. Det är inte så att jag inte vill fylla år eller att jag känner att jag börjar bli gammal. Utan det är snarare så att det känns som att jag åter igen står vid ett vägskäl, och det här är det största vägskälet i mitt liv. Jag vet ingenting om framtiden och det är nog det som skrämmer mig. Jag har också börjat fundera över hur jag vill ha saker och ting i mitt liv, jag börjar rannsaka och rensa bland både tankar, känslor och grejer. Vad är värt att lägga energi på? 

Idag ska jag sitta här hemma vid mitt köksbord och plugga, med solen i nacken känns det ändå helt okej för en måndag.



/A


Kommentarer
Malin I Form säger:

Tror man kommer till insikt så småningom :)

Hoppas du får en härlig dag!



SV: Jaså? Ja, då kanske den är lite läskig. Jag tyckte inte den var läskig alls men jag har lite svårt för "skräckisar"..

2011-02-14 | 08:44:23
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se
M i z c a säger:

Haha!

Även om vi gjort en matsedel för en hel månad kommer vi äta samma sak flera ggr ändå =)

Räknade ut att vi har köttfärs 14ggr av 31 liksom.

Inte bara köttfärssås utan då är det köttbullar, järpar, hamburgare, köttfärslimpa, tacos, gratänger m.m men grunden är ändå köttfärs ;)

Det är smidigt för då riskerar man väl mindre att handla onödiga saker.

Vi har två kylar och två frysar så vi får plats med en hel del, men nackdelen är att det blir så jäävla mkt att bära den dagen man storhandlar. HAHA!

Vilket vi skall försöka göra om pengarna finns till nästa månad.

2011-02-14 | 09:26:15
Bloggadress: http://www.mizca.se
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Det är så jobbigt när man får sådana perioder! Fast på ett sätt så tror jag att dom är bra för er - att man stannar upp och tänker till på vad som verkligen betyder något för en. Hoppas dina tankar klarnar och att ni får en fin alla hjärtans dag :) Kram

2011-02-14 | 11:29:38
Bloggadress: http://siribeckman.se
Lina säger:

Eller hur, fy fan vad dem är skitat ner för sig! De får bara skylla sig själva, pratade med en dam på arbetsförmedlingen som hånade dem storartat igår! :P



Jag har exakt samma tankar som dig, nu när jobbet sket sig så har jag lite panik - jag vet inget om framtiden, om hur mycket a-kassa jag får osv. PANIK! :P Men man får la se det positivt.

2011-02-15 | 10:53:45
Bloggadress: http://linamedfamilj.blogg.se/
Stella säger:

du är inte ensam! alltså, inget kan ge så mycket ångest och oro som framtiden. Jag känner att jag skjuter på det där med att söka jobb, men from slutet av maj är det slut på studiebidrag - och det är fakta! Så innan dess vore det ju schysst att ha nåt som drar in stålars, för hyra, räkningar och mat har jag ju ändå! huuuua!!!

har du hört nåt från the dream job? Kram!

2011-02-16 | 17:49:09
Bloggadress: http://stella.hildebrandt.cz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback