O n s d a g 2011.02.09



Idag var det en trött Anna som knappt kom ur sängen, klockan stod på halv sju för att jag skulle börja tvätta sju. Snäll som Marcus är så lät han mig sova vidare och fixade första maskinerna. Åtta kravlade jag mig tillslut ur sängen. Vart kommer min trötthet ifrån? Igår somnade jag på soffan mitt i Cougar Town. Visserligen var vi och tränade, men det borde jag inte ha blivit såå trött av. Fast å andra sidan så är det väl bra att jag är trött om jag jämför med mina otroliga sömnproblem jag hade för inte så länge sedan, nu somnar jag ganska snabbt och sover nästan hela nätterna igenom. Då står jag gärna ut med att vara trött på kvällarna.


Solen skiner utanför och det gör mig både på bra humör och ger mig fullt av energi. Det behövs idag. Spinning står tydligen på schemat, och sedan är det storstäd som gäller ikväll. Resten av dagen måste jag roa mig med redovisningsplugg. Dags att ta tag i det nu så att jag inte hamnar för mycket efter.

Det pirrar i min mage, av nervositet och av förväntan. Jag vill att det ska bli slutet av februari, NU.


/A


Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Men tack va söt du är! Den fina kommentaren lyste upp min dag! :) Hoppas du har en riktigt skön onsdag i det vackra vädret! Kram

2011-02-09 | 13:18:04
Bloggadress: http://siribeckman.se
Maria - fashionstars ☆ säger:

fy för så tidig tvätt-tid!

2011-02-09 | 14:25:46
Bloggadress: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback