sun(ny)day



Då var ytterligare en helg förbi. Vi fick svärföräldrarna på besök i fredags så det har varit full rulle. Igår tog vi en tur förbi Ullared och Gekås och det var riktigt mysigt. Ingen av oss skulle ha något speciellt men jag tror att det var skönt för dem att komma iväg och få annat i tankarna och detsamma gäller oss. Vi avslutade kvällen med god mat och utmaning i TP.

Marcus gick iväg och jobbade ett par timmar idag, så jag har mest vilat för att jag har fruktansvärt ont i magen. Jag vet inte om det kan bero på oro och stress - imorgon får vi provsvaren efter sista operationen. Det är verkligen blandade känslor inför det och förhoppningarna är skyhöga.


Jag är väldigt glad och lycklig för de personer jag har i mitt liv just nu och det känns så otroligt rätt att flytta tillbaka hem till värmland igen. Jag hade önskat att Borås hade kunnat erbjuda oss mer än det gjort men samtidigt så gör det det hela mycket enklare.

Jag blir pirrig i magen av tanken på att vi snart ska börja våra liv på riktigt, slå oss ned där vi förhoppningvis stannar resten av livet och börjar bygga på våran framtid. Vi har hittat ett fint hus som vi båda gillar, det kostar lika mycket som lägenheten vi bor i nu - galet. Än så länge är det mest en spekulation, vi kommer troligtvis inte ens hamna i den staden där huset finns. Men det är alltid mysigt att drömma tillsammans och se oss där på verandan i solen. ♥

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback