Come away with me

 


Weheartit


Igår var en mindre rolig dag på många sätt.
Jag låg i princip nedbäddad och halvsovandes hela dagen på grund av migrän. Ingenting blev riktigt som jag tänkt under gårdagen. Sen får man ytterligare ett par mindre roliga besked och som bara oroar en, när ska det ta slut egentligen?

Vaknade upp mindre skönt imorse av migrän och av att grannen vägg i vägg drog fram betongborren halv åtta! Hon höll på över en timme och jag trodde jag skulle explodera. Den människan vet inte riktigt vad vett och etikett i lägenhet är. Med tanke på att hon bara höll på en timme och nu har varit tyst sedan dess så hade hon säkerligen kunnat vänta nån timme innan hon drog fram den. En annan dag höll hon på med detsamma halv elva en vardagskväll, ingen smarting där inte. Känner mig som en jäkla pensionär när jag gnäller, men det är inte så njutbart att vakna upp så eller inte kunna somna på grund av det. Nog sagt om det.

Migränen hänger sig envist kvar och jag är lika envis jag med tabletter och kaffe för att mota bort den.
Idag VILL jag träna! Ska försöka få i mig mycket vatten också och hoppas att det hjälper.

Annars har jag inte större planer för dagen än en tur upp till Zandra för att kika in hennes "nya" lägenhet. Hon har bott där ett bra tag men än har jag inte tagit mig tiden att åka dit. Nu har jag dock en leverans från Degerfors att lämna så det passar sig ju bra :) Ska bli trevligt.

 



Nu ska jag fortsätta hinka i mig kaffe och försöka bli av med huvudvärken, samtidigt ska jag försöka njuta lite av ledighet och Borås. Imorgon bär det iväg hemåt skogarna igen.


/A

 


Kommentarer
Jennie ♥ säger:

sv: tacktack :) hoppas migränen försvinner! händer annars idag?

2011-01-12 | 13:03:49
Bloggadress: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback