Don't blame it on the moonlight

Weheartit


Jag försöker sakteliga anpassa mig tillbaka till Boråslivet och vardagen igen. Det är inte det lättaste, men som ett brev på posten kom mina sömnsvårigheter tillbaka. Kan visserligen bero på att de senaste dagarna har inneburit ledighet för Marcus och med det också sena nätter med tvspel. I onsdagskväll fick vi en chock när vi tittade på klockan och den var halv två på natten, när tusan försvann hela dagen? ;)
Fast jag måste erkänna att det har varit urmysigt, vi har varit lite ur balans både jag och M, och igår kändes det som på den gamla goda tiden när tid och rum inte spelade så stor roll.


Om jag är duktig i två och en halv vecka och inte norpar av mina undansparade pengar så köper jag mig ett nytt objektiv till den digitala systemkameran. Den har legat och vilat alldeles för länge och jag är ledsen över försummelsen. Dessutom är jag såå sugen på att komma igång med kursen jag köpte mig själv i julklapp. Wiie. 


I vår kommer det antingen att bli en London eller Barcelona weekend. Vad det blir får vi se, men det är min 25-års present till Marcus och densamma till mig. Det kändes mer vettigt och roligt att göra något speciellt tillsammans än att köpa något som ändå kommer ligga och samla damm. Nu ska vi bara hitta datum som passar oss båda och sådär. Åååh, det ska bli så kul!


/A
 

Kommentarer
Jennie ♥ säger:

Ville bara önska dig...

EN TREVLIG HELG! ♥

2011-01-07 | 18:17:45
Bloggadress: http://jennsiii.blogg.se/
Sanna säger:

Hej !

Nu har du chansen att vinna ett helt valfritt smycket ifrån Calli.se.

Kanske till dig eller till någon du tycker om ?!



Skriv vad du vill vinna här: http://moonzanna.se/2011/january/vinn-ett-valfritt-smycket-fran-callise.html#comment



och du är med i tävlingen !

Kram Sanna

2011-01-09 | 20:32:00
Bloggadress: http://moonzanna.se
Stella säger:

weekend resor is the shit! Jason och jag åker till Berlin på fredag! :)

Han var ju i usa och jag Sverige över jul, så vi behöver lite tid ihop, dessutom behöver jag fira att höstterminen är slut! Kramar!

2011-01-09 | 22:12:03
Bloggadress: http://stellastella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback