Låt det bära - Drömjobbet



 

Tagen i fredags med webcam därav den kassa bildkvalitén.



Done och finito, nu är ansökan skickad. För mig handlar det i nuläget inte om att det kan bära eller brista, för min del finns bara bära, det måste bära. Om det vore så att jag trodde på högre makter så skulle jag be till gudarna om att det här ska bära, att det ska bära min väg. Tänk vad mycket enklare min, vår, framtid skulle vara om det här går vägen♥
Det är visserligen ett sommarjobb det handlar om, inga löften om vidare anställning mer än vaga intentioner om att det kan finnas möjligheter till det, men jag tror på mig själv och vet att jag är en sjujäkelensarbetare som kommer att göra ett bra jobb. Jag älskar att arbeta, framför allt med något som driver mig, något som jag brinner för. Det gör jag med det här. Det är något jag kan se mig själv göra resten av mitt liv, det är stort.

Om pirret i magen igår var stort och mycket så är det inget emot pirret och oron nu.
Fyllde jag i allt rätt? Kollade jag stavfel och andra grammatiska fel ordentligt? Framhäver jag mina starka sidor? Lyser drivkraften och intresset för det här igenom orden och meningarna? Kommer de att förså att det här är mitt drömjobb, kan de läsa det mellan raderna?


Gaah
. Det kommer bli en lång väntan. En lång rekryteringsprocess. Ansökan stängs när de fått in de kandidater de vill ha och som passar. Det kan ta några dagar, det kan ta månader. Jag sätter min största tillit till hoppet och mitt tålamod. Den som väntar på något gott... för det här är verkligen gott!



Nu ska jag ta en avkopplande dusch och sedan krypa ned för att försöka sova (och vaka över telefonen som en hök).

Morgondagen bjuder på en lång lista med saker att göra. Vilket inte är mig helt emot faktiskt.



/A



Kommentarer
M i z c a säger:

Vad är det för jobb du sökt? Håller tummarna stenhårt.



Svar: Precis.. jag kikade på dessa när jag var inne senaste då det var rea men fastnade inte så mkt för dom att betala 200 och mer liksom.

Men nu skulle jag in för att kika på födelsedagspresent och såg att det stod halva reapriset och då kan man ju inte motstå att titta, speciellt inte när man har presentkort som sagt.



Hittade en lila kofta också (likadan som den svarta) men den var sönder så jag hängde tillbaka den!

Skall man säga till när man hittar söndriga kläder så? Tänk om dom trodde det var jag? Då hade jag fått betala den?

2011-01-26 | 09:40:21
Bloggadress: http://www.mizca.se
Simone H säger:

vilket sött porträtt :D

2011-01-27 | 11:32:40
Bloggadress: http://simoneh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback