T o r s d a g 2011.01.27




God eftermiddag.

En halv dag i skolan är gjord, bokföring - varutransaktioner och moms. Jag har aldrig gillat det där med att räkna med moms, men nu är det bara att jag sätter tänderna i det och lär mig det en gång för alla.
Efter föreläsningen blev det pannkakor till lunch i skolan och sen satte jag och Jennie oss och finurlade ihop en ämnesbeskrivning till examensarbetet. Känns lovande, nästa vecka har vi möte med företaget vi ska jobba tillsammans med. :)


Jag har full energi, kanske beror det på det underbara vädret utanför, SOOOL. Det är fem minusgrader på det och det är helt ljuvligt. Tankarna lutar åt en stund på gymmet, men det börjar närma sig slutet på arbetsdagen för en del så jag vet inte om jag har lust att trängas där, eller om jag ska ta det imorgon lite tidigare istället eftersom vi har "ledig" dag då igen. Tror att det lutar åt det sistnämnda.


Ska nog göra mig av med lite energi på att få det fint här hemma och kanske beta av någon på gårdagens att-göra-lista. (fast det mesta är plugg och det har jag ingen lust med idag, hehe). Städas behövs ju alltid göras så det vore inte helt dumt heller, alltid skönt att ha det fint när helgen kommer så att man kan njuta av total ledighet.
Något jag i alla fall ska börja med att göra är att kila ned till Maxi och hämta ut mitt otroligt försenade H&M paket, ska nog köpa något gottit till kvällen också eftersom M känner sig lite nere just nu ♥


Hej på er

/A

Kommentarer
ANNES säger:

USCH, jag får rysningar bara jag läser ordet moms!!

2011-01-27 | 15:32:17
Bloggadress: http://anne.favs.se
Malin I Form säger:

Vad spännande att snart vara igång med exjobbet :) Tror säkert det blir jättebra!



SV: Ja, de flesta tror på benhinnorna så jag antar att det är så. Trist när det står i vägen :/

2011-01-27 | 21:53:17
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback