Unna eller slösa?



När jag ändå var i full gång med att slösa pengar (läs: unna mig ett objektiv) så kunde jag lika gärna göra av med lite mer pengar. Riktigt så var det kanske inte, men jag passade på att betala alla mina räkningar, en vecka för tidigt. Kunde lika gärna göra det på en gång pengarna på kontot var ju ändå inte mina. Så nu är jag en fattiglapp igen, men lika glad för det är jag. I helgen ska det slösas ännu mer pengar, eller vad säger jag egentligen, slösa är helt fel ord! I helgen ska Londonresan bokas och jag kan knappast längta mer!

Ja, precis, jag beställde objektivet - borde dimpa ned om någon dag bara, snabb leverans gillas.
Nu håller jag alla tummar jag kan för att det är mitt gamla objektiv som är trasigt och inte själva kamerahuset, men söta Björkis sa något så smart som att det är ju bara att jag skickar tillbaka objektivet om det visar sig att det är kamerahuset - ångerrätten. Hon är inte dum hon ♥

Snart borde min bättre hälft komma hem från jobbet. Då blir det att planera lite mat och knata ned till affären för att handla. Sen slänger vi i oss något mumsigt och beger oss mot gymmet. Min träningsvärk är inte så go idag kan jag tala om så jag hoppas verkligen att jag orkar pressa mig själv lite till.


/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback