Home is where the heart is



Jag bor sedan en vecka tillbaka hemma hos mamma och pappa och pendlar enkel resa sju mil till jobbet. På något vis känns det helt klart som en bättre situation än studentlägenheten jag lånade. Dock har jag en fruktansvärd hemlängtan. Jag vet egentligen inte om det är för att jag trots allt inte är redo att lämna Borås eller om det är mest för att Marcus är kvar där och att jag saknar honom hela tiden.

I tisdags var det begravning, den var väldigt vacker men också väldigt känslosam. Jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka och lät dem falla fritt. Vila i frid min lilla extra morfar ♥

Jobbet flyter på bra, jag älskar redan stället och vill aldrig behöva lämna det! Då har jag bara jobbat sammanlagt fem dagar ;) Nu jobbar jag varje dag fram till tisdag kväll. På onsdag morgon beger jag mig ner till Borås för att packa ned hela vårt liv där. Midsommarsöndagen bär det iväg med flyttlasset mot Karlstad. Det ska bli himla fint att få lägenheten och det ska bli såå kul att handla massa möbler och börja inreda! Snacka om att inspirationen flödar redan nu!

Resa är bokad - Geekland here we come! Tyvärr har fyra blivit bara två, så det blir jag och Elin som drar iväg. Direkt efter resan bär det iväg med hennes flyttlass till Mölnlycke. Tråkigt för mig men otroligt bra för henne!

Det blev ett väldigt blandat inlägg, men har fått vissa påtryckningar om att jag borde uppdatera... hrm, det finns telefon om man vill veta hur jag har det, hehe ;)

Ha det gott så hörs vi när vi hörs!

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback