Kalas i dagarna tre



Långhelgen är förbi. Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Det är egentligen helt fel dock, jag antar från och med i morgon en helt ny verklighet. Imorgon klockan åtta infinner jag mig på min nya arbetsplats - ikea. Vi får se hur mycket sömn jag kan få i natt.

Just nu sitter jag i en studentlägenhet helt ensam i stora Karlstad. Det känns verkligen konstigt. Här kommer jag att befinna mig fram till tisdag som det ser ut i nuläget. Även om det inte känns som det mest roliga jag gjort så känns det ändå skönt att ha nära. Jag bor i princip mitt i stan för tillfället.

Det känns redan tomt utan Marcus vid min sida. Han har åkt neråt Borås igen. Just nu känns det som att jag på något vis är hemlös, det är en märklig känsla. Som att jag befinner mig mittemellan två olika liv.

Vi tittade förbi våran nya lägenhet idag och det kändes riktigt bra. Den kommer vi nog att trivas riktigt bra i även om den aldrig kommer kunna ersätta den vi säljer i Borås.


Helgen har bestått av tre kalas och MASSA kärlek. I torsdags firade vi svärmor som fyllde och jag blev även jag grattad i efterskott. I fredags träffade jag mina älskade vänner och vi åt god mat, drack gott och spelade spel. Lördagen bjöd på kalas för mig med min familj och slutade med ett över två timmar långt bad i badtunna på gården. RIKTIGT bra helg, tack alla inblandade! Det är det här jag flyttar tillbaka till ♥


Nu måste jag kolla upp lite bussar inför imorgon och försöka göra mig hemmastadd här i ungkarlslägenheten ;)


/A

Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Åh så spännande tjejen! Stort lycka till imorgon! :D



sv: Jag är ju rolig jag - tackade nej till lägenheten sen, det kändes inte rätt. Så nu får jag fortsätta leta :) Hoppas du mår bra! Kram

2011-06-06 | 22:30:51
Bloggadress: http://siribeckman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback