Karlstadlivet börjar NU



Jag har ångrat mig både en, två och fler än tre gånger angående flytten helgen som gick men nu sitter jag här i Karlstad i vår nya lägenhet - ensam - bland alla kartonger. Ett ofantligt stort tack till de som var med och slet för att få hit alla grejer, det hade aldrig gått utan er! Marcus skulle egentligen bli kvar i Borås igår medan jag och flyttlassen bar iväg mot Karlstad, men han ändrade sig och följde med. Tur var det för jag hade brytit ihop här totalt annars när alla andra åkte hem. Vi fixade till halv ett i natt och imorse åkte M tillbaka till Borås vid sex tiden. Kan säga att ögonen i princip står i kors nu efter en tio timmars lång arbetsdag i sommar-rea-kaoset, men KUL är det!

Vi får se om jag klarar av att sova ensam i natt. Sovrummet känns lite läskigt än så länge. Funderar på om jag ska bädda i soffan istället för då har jag i alla fall tv jag kan somna till. Jag får se, någon gång måste väl jag med växa upp och våga sova ensam?

Livet känns bra uppochned nu kan jag säga. Ena stunden är jag på mitt jobb och älskar det mer än allt, andra stunder är jag väldigt nere och bara vill krypa ihop till en lite boll. Tur att jag har mitt jobb, jag hade inte klarat mig så fint annars.

Det blir ett par ensamna veckor nu, har ingen bil eller något. Får i alla fall lite besök av mamsen och pappsen på torsdag. De ska få hämta mig efter jobbet och då ska jag se till att köpa lite prylar också när jag ändå får skjuts.

/A


Kommentarer
Bella säger:

Jag är inte heller bra på att sova ensam. Har dessutom ett fönster mellan köket och sovrummet. Inte kul. Men de senaste gångerna har det gått bra. Kanske blir man lite mer vuxen när man fyllt 25 :)

2011-06-29 | 14:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback