My baby isn't back.



Nu är jag uppriktigt ledsen. Min kamera som varit på lagning - var inte så lagad. Samma fel finns fortfarande kvar. Det känns ganska tröttsamt. Men visst borde jag väl ha någon slags garanti på jobbet de gjort? Jag har verkligen inte råd med att betala för lagning igen, eller ännu mindre. betala för en lagning som inte hjälpte.
Det som gör mig mest besviken är att jag nu inte kommer kunna ha med den till London i alla fall. Jag har ju visserligen min kompaktkamera men det är inte samma känsla i de bilderna. Morr. Det är ju synd att någonting ska gå bra för mig någon gång har jag hört.
Okej, ja, jag är bitter, riktigt bitter. Jag känner mig riktigt handfallen av att behöva gå tillbaka till Expert och göra om hela proceduren. De ville ju för det första knappt skicka in den första gången eftersom modellen inte är speciellt ny (Nikon D40). Nu lutar det åt att jag måste köpa en ny i alla fall, någon som har ett par tusen som ligger och skräpar och som inte behövs?


/A


Kommentarer
Marcus Å säger:

Surt det där med att kameran är trasig, hoppas du hittar en ny :)

2011-03-14 | 19:04:38
Bloggadress: http://slipsens.se
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Fy så ruttet det där med kameran!! :(



sv: Ja men visst är dom fina! Och användbara och bekväma, två stora plus! :D

2011-03-14 | 21:28:46
Bloggadress: http://siribeckman.se
mikaela säger:

Jag beställer busskorten via Brittiska Turistbyrån, och då blir det alltid Travelcard, tycker att det är smidigare. Beställer det här http://www.visitbritainshop.com/nordics/travel-transport/london-transport.html



Trevlig resa! :) Kom precis hem och vill redan tillbaka, haha. Kram!

2011-03-15 | 02:09:25
Bloggadress: http://ohhello.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback